Za 5 evrov domov odpeljala Američana

Foto: Anže Petkovšek All American Car Meeting Foto: Anže Petkovšek All American Car Meeting Foto: Anže Petkovšek All American Car Meeting Foto: Anže Petkovšek All American Car Meeting Foto: Anže Petkovšek All American Car Meeting Foto: Anže Petkovšek All American Car Meeting Foto: Anže Petkovšek All American Car Meeting Foto: Anže Petkovšek All American Car Meeting Foto: Anže Petkovšek All American Car Meeting Foto: Anže Petkovšek All American Car Meeting Foto: Anže Petkovšek All American Car Meeting Foto: Anže Petkovšek All American Car Meeting Foto: Anže Petkovšek All American Car Meeting Foto: Anže Petkovšek All American Car Meeting Foto: Anže Petkovšek All American Car Meeting Foto: Anže Petkovšek All American Car Meeting Foto: Anže Petkovšek All American Car Meeting Foto: Anže Petkovšek All American Car Meeting Foto: Anže Petkovšek All American Car Meeting Foto: Anže Petkovšek All American Car Meeting
Minuli konec tedna so po Ljubljani brneli motorji V8. V ljubljanskem BTC je bil namreč že 8. All American Car Meeting (zbor ameriških vozil).
Oglej si celoten članek

Vremenska napoved je bila letos pisana na kožo organizatorjem dogodka V8 Clubu Slovenija.

Na prireditveni prostor v BTC v Ljubljani se je namreč pripeljalo več kot 150 ameriških vozil iz Slovenije in soseščine, ki so bili paša za oči za številne obiskovalce. Ti so se lahko pobliže spoznali s hrupnimi in mogočnimi V6 in V8 pogonskimi agregati v fordih, corvettah, buickih, chryslerjih in drugih modelih ameriških znamk.

Pobliže so lahko spoznali ameriško rock 'n' roll kulturo, vključno s koncertom v večernih urah, v ospredju pa so bili tudi tokrat avtomobili. Za najlepšega (Best of Show) so izbrali fordov pick-up hot road avstrijskega lastnika, v merjenju glasnosti izpuha pa je z 147,6 decibela najbolj rjovel mustang GT cervini's eleanor.

Letošnja novost je bila tombola, glavna nagrada pa avtomobil. Sreča se je nasmehnila predstavnici nežnejšega spola, ki je za pet evrov, kolikor je stala srečka, domov odpeljala chrysler stratusa z V6-motorjem letnik 1999.

Če ste prireditev zamudili, si lahko nekaj utrinkov ogledate v fotogaleriji zgoraj.

Nagrade:
Best of Show: ford pick-up hot rod (Austria)

Best Pick Up: chevrolet C10 silverado

Best 70's: chevrolet monte carlo

Best Cabrio: chevrolet camaro RS (Hrvaška)

Best 80's: chevrolet corvette C3

Best 30's: overland

Best Motorcycle: fuckin harley

Best 60's: cadillac sedan deville

Častni udeleženci: vojaški hummer – HMMWV


Merjenje glasnosti:
harley davidson 147,8 decibela

2006 mustang GT cervini's eleanor 147,6 decibela

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.