Zakaj je Facebook prepovedal oglas za varnost na cestah

Foto: ANCP
Foto: ANCP
Brez golote in brez krvi, a za socialno omrežje vseeno preveč strašljiv.
Oglej si celoten članek

Avstralsko-azijska izpostava globalnega programa za bolj varne avtomobile (ANCAP) je pripravila promocijski video, ki prikazuje razliko v varnosti med novim in starim avtom. Moški in ženska v svojih najboljših letih, stopita iz svojega običajnega okolja in se usedeta v vsak svoj avto - eden je letnik 1998, drugi 2015, istega proizvajalca. Nato se drug proti drugemu poženeta s hitrostjo 64 km/h. Posledice ne morejo biti enake za oba ...

S tem videom pri ANCAP ljudi spodbujajo, naj nikar ne vztrajajo pri svojem varnostno zastarelem prevoznem sredstvu, marveč za svojo lastno varnost poskrbijo tudi tako, da imajo pri nakupu naslednjega avtomobila v mislih njegove rezultate na neodvisnih testih. 

Avto Trije najnevarnejši avti po Euro NCAP

ANCAP je kampanjo prvič zagnal že lansko poletje, ko pa je želel oglas na Facebooku znova objaviti letos, mu je socialno omrežje to onemogočilo, je poročal Herald Sun. Ali upravičeno, presodite sami.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 18:05 17. Maj 2019.

    Ko bodo na AVP videli ta spot, bodo čez 17 let naredili copy, kot so za igrano nesrečo telefoniranja med …

  • 13:04 13. Maj 2019.

    Iz tega predvsem vidimo, da so očitno Japonci leta 1998 še prodajali avte brez zračnih blazin. Takrat sem vozil v …

  • 08:29 12. Maj 2019.

    Hmmm tudi mene niti najmanj ne straši! To je pa čudno, da je FB prepovedal ta oglas. To so kar …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.