Ženskam pomembnejšo vlogo

Foto: Organizator Avtomobilistični SPA Foto: Organizator Avtomobilistični SPA Foto: Organizator Avtomobilistični SPA Foto: Organizator Avtomobilistični SPA Foto: Organizator Avtomobilistični SPA Foto: Organizator Avtomobilistični SPA Foto: Organizator Avtomobilistični SPA Foto: Organizator Avtomobilistični SPA Foto: Organizator Avtomobilistični SPA Foto: Organizator Avtomobilistični SPA Foto: Organizator Avtomobilistični SPA Foto: Organizator Avtomobilistični SPA Foto: Organizator Avtomobilistični SPA Foto: Organizator Avtomobilistični SPA Foto: Organizator Avtomobilistični SPA Foto: Organizator Avtomobilistični SPA Foto: Organizator Avtomobilistični SPA Foto: Organizator Avtomobilistični SPA
Avto-moto zveza Slovenije (AMZS) je na poligonu varne vožnje na Vranskem priredila tretji avtomobilski SPA, namenjen dinamičnim voznicam.
Oglej si celoten članek

"Promet na cestah je v Sloveniji vsekakor v domeni moških, a pozabljamo na vzgojiteljice, učiteljice, voznice in to, da je ženska tista, ki prinaša povsem drugačen pogled," je poudaril sekretar komisije za vzgojo in varnost AMZS Robert Štaba.

Avtomobilski SPA za članice AMZS poteka sicer že tretje leto zapored, je pojasnila namestnica generalnega sekretarja AMZS Breda Florjančič. Dogodek je vedno marca, ker ta mesec združuje dogodka, pomembna za ženske, in sicer dan žena in materinski dan.

Znotraj AMZS morajo ženske dobiti pomembnejšo vlogo, meni Florjančičeva in dodaja, da ni to samo moška organizacija, ampak da so v tej organizaciji pomembne tudi ženske, ki imajo tudi kot voznice večjo vlogo v prometu. V soboto so tako na Vranskem na treningu varne vožnje gostili voznice. Fotografije z dogodka najdete v fotogaleriji zgoraj.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.