Žirija bralcev iskala meje finalistov

Foto: Anže Petkovšek Žurnalov avto leta na Vranskem Foto: Anže Petkovšek Žurnalov avto leta na Vranskem Foto: Anže Petkovšek Žurnalov avto leta na Vranskem Foto: Anže Petkovšek Žurnalov avto leta na Vranskem Foto: Anže Petkovšek Žurnalov avto leta na Vranskem Foto: Anže Petkovšek Žurnalov avto leta na Vranskem Foto: Anže Petkovšek Žurnalov avto leta na Vranskem Foto: Anže Petkovšek Žurnalov avto leta na Vranskem Foto: Anže Petkovšek Žurnalov avto leta na Vranskem Foto: Anže Petkovšek Žurnalov avto leta na Vranskem
V izboru štirih najboljših avtomobilov leta je žirija že povedala svoje. Dvajset finalistov je do obisti preizkusila in ocenila na AMZS-jevem poligonu.
Oglej si celoten članek

V akciji Žurnalov avto leta izbiramo zmagovalce v štirih kategorijah. Izbor v finalu je v celoti prepuščen našim bralcem, zato štejejo le glasovi spletnega glasovanja in glasovi žirije, ki so jo sestavljali na podlagi svoje prijave izbrani bralci. 

Deseterica slednjih se je v sredo zbrala v AMZS-jevem centru varne vožnje Vransko, kjer jih je čakalo vseh 20 finalistov v kategorijah mestni, mali družinski, poslovno-družinski in ekološki avto leta. 

Po začetnem otipavanju in ovohavanju (dobesedno) ter statičnem spoznavanju z avtomobili je bil čas še za resen preizkus v zahtevnih razmerah na poligonu pod nadzorstvom inštruktorja Braneta Legana in njegove ekipe. Tam so se med avtomobili izkazale precejšnje razlike v vožnji, presenečenja, tako negativna kot pozitivna, so bila precejšnja. Še enkrat se je izkazalo, da se avtomobila ne sme ocenjevati le po videzu in znamki, temveč po vsebini.

Več o delu žirije z reportažo pa si preberite 6. novembra v sredini izdaji dnevnika Žurnal24.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 02:02 26. Oktober 2013.

    ŽAL da se je tako izšlo jebote.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.