Zmešnjava: preko vrste v "Drive in" želela do burgerja

Foto: Reuters
Foto: Reuters
Popuščanje karantene in odpiranje restavracij s hitro prehrano z "drive in" ponudbo je po različnih koncih sveta, tudi v Sloveniji, povzročilo veliko gnečo pred restavracijam. In tudi veliko vroče krvi, kar dokazuje video iz Velike Britanije.
Oglej si celoten članek

Video, ki se je pojavil na Facebooku prikazuje nedopustno obnašanje dveh besnih žensk v črnem mercedesu, ki sta se verbalno spravili nad zaposlene v eni od restavracij McDonaldsa z Drive In storitvijo za avtomobile v Londonu, piše Daily Mail.

Slovenija VIDEO: Odprli so McDrive na Celovški, takšna nora gneča je nastala

Medtem, ko so številni vozniki v dolgi kolini mirno čakali na svoj obrok, sta se ženski nesramno vrinili pred kolono vozil. Pri tem sta se izgovarjali, da želita le prečkati kolono, da bi se prebili do druge restavracije. Na koncu sta vztrajali kar v vrsti za "Drive In" McDonaldsa.

Video Video: Grozljivi ples avtomobilov na mostu

Zaradi nespoštovanja in vrivanja v vrsto so ju uslužbenci restavracije blokirali in ju niso pustili naprej. Takrat sta ženski uprizorili šov in se začele nesramno obnašati do zaposlenih, kar dokazuje tudi objavljen video. 

xxx

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.