Avto
617 ogledov

Zmešnjava: preko vrste v "Drive in" želela do burgerja

Znak Mcdonalds Reuters
Popuščanje karantene in odpiranje restavracij s hitro prehrano z "drive in" ponudbo je po različnih koncih sveta, tudi v Sloveniji, povzročilo veliko gnečo pred restavracijam. In tudi veliko vroče krvi, kar dokazuje video iz Velike Britanije.

Video, ki se je pojavil na Facebooku prikazuje nedopustno obnašanje dveh besnih žensk v črnem mercedesu, ki sta se verbalno spravili nad zaposlene v eni od restavracij McDonaldsa z Drive In storitvijo za avtomobile v Londonu, piše Daily Mail.

McDonalds Slovenija VIDEO: Odprli so McDrive na Celovški, takšna nora gneča je nastala

Medtem, ko so številni vozniki v dolgi kolini mirno čakali na svoj obrok, sta se ženski nesramno vrinili pred kolono vozil. Pri tem sta se izgovarjali, da želita le prečkati kolono, da bi se prebili do druge restavracije. Na koncu sta vztrajali kar v vrsti za "Drive In" McDonaldsa.

Video Avto Video: Grozljivi ples avtomobilov na mostu

Zaradi nespoštovanja in vrivanja v vrsto so ju uslužbenci restavracije blokirali in ju niso pustili naprej. Takrat sta ženski uprizorili šov in se začele nesramno obnašati do zaposlenih, kar dokazuje tudi objavljen video. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.