Ford C-max z dobrim namenom v prave roke

Foto: Uroš Modlic
Foto: Uroš Modlic
V podjetju Summit motors Ljubljana so sredstva, namenjena za darila poslovnim partnerjem in družbenikom, znova poklonili v dobrodelne namene – Zvezi prijateljev mladine (ZPM) Ljubljana Moste-Polje so podarili najnovejši ford C-max, ki bo prihodnji dve leti s svojo izjemno uporabnostjo olajšal delo številnih prostovoljcev.
Oglej si celoten članek

Izraz solidarnosti in spoštovanja do dela prostovoljcev

"Prepričani smo, da gre najnovejši ford C-max, ki je prejel nagrade za svojo odličnost, tudi tokrat v prave roke. Sodelovanje z ZPM Ljubljana Moste-Polje je vzniknilo že pred leti, ko smo jim priskočili na pomoč z uporabo različnih Fordovih vozil,"  je povedal David Jurič, generalni direktor Summit motors Ljubljana, in dodal: “Donacija Fordovega C-maxa v uporabo ZPM Ljubljana Moste-Polje je izraz solidarnosti in spoštovanja do dela prostovoljcev, ki se že od leta 1958 trudijo zagotoviti enake možnosti za razvoj vsem otrokom in mladini. Upamo, da bodo tudi z našo pomočjo nekatere od njih postale premostljive."

Privablja velike nasmehe do majhnih ušes

Foto: Uroš Modlic Anita Ogulin, sekretarka ZPM Ljubljana Moste-Polje je hvaležno objela Davida Jur

"Podjetju Summit motors se zahvaljujemo za donacijo novega vozila za prevoze otrok, ki nam bo omogočilo nemoteno opravljanje obsežne dejavnosti ZPM Ljubljana Moste-Polje. S svojim voznim parkom so nam že večkrat humanitarno pomagali, da smo lahko med letnimi in zimskimi počitnicami opravljali varne urgentne vožnje otrok in mladostnikov iz in v počitniške domove ter na druge lokacije, kjer so potekale dejavnosti za otroke in mlade. In ker smo v dar vselej dobili zelo atraktivna vozila, so privabljala velike nasmehe do majhnih ušes,” je dejala Anita Ogulin, sekretarka ZPM Ljubljana Moste-Polje, in dodala: “Varno vozilo smo potrebovali tudi za izvajanje vseobsežnejše humanitarne dejavnosti. Zato se v imenu otrok, družin in mladih v našem in svojem imenu iskreno zahvaljujem podjetju Summit motors Ljubljana, ki je kljub težjim gospodarskim razmeram zmoglo to dragoceno donacijo

."

Obišči žurnal24.si
Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.