4 ogledov

Ford C-max z dobrim namenom v prave roke

Podjetje Summit motors Ljubljana je namesto novoletnih daril za poslovne partner Uroš Modlic
V podjetju Summit motors Ljubljana so sredstva, namenjena za darila poslovnim partnerjem in družbenikom, znova poklonili v dobrodelne namene – Zvezi prijateljev mladine (ZPM) Ljubljana Moste-Polje so podarili najnovejši ford C-max, ki bo prihodnji dve leti s svojo izjemno uporabnostjo olajšal delo številnih prostovoljcev.

Izraz solidarnosti in spoštovanja do dela prostovoljcev

"Prepričani smo, da gre najnovejši ford C-max, ki je prejel nagrade za svojo odličnost, tudi tokrat v prave roke. Sodelovanje z ZPM Ljubljana Moste-Polje je vzniknilo že pred leti, ko smo jim priskočili na pomoč z uporabo različnih Fordovih vozil,"  je povedal David Jurič, generalni direktor Summit motors Ljubljana, in dodal: “Donacija Fordovega C-maxa v uporabo ZPM Ljubljana Moste-Polje je izraz solidarnosti in spoštovanja do dela prostovoljcev, ki se že od leta 1958 trudijo zagotoviti enake možnosti za razvoj vsem otrokom in mladini. Upamo, da bodo tudi z našo pomočjo nekatere od njih postale premostljive."

Privablja velike nasmehe do majhnih ušes

Anita Ogulin, sekretarka ZPM Ljubljana Moste-Polje je hvaležno objela Davida Jur | Avtor: Uroš Modlic Uroš Modlic

"Podjetju Summit motors se zahvaljujemo za donacijo novega vozila za prevoze otrok, ki nam bo omogočilo nemoteno opravljanje obsežne dejavnosti ZPM Ljubljana Moste-Polje. S svojim voznim parkom so nam že večkrat humanitarno pomagali, da smo lahko med letnimi in zimskimi počitnicami opravljali varne urgentne vožnje otrok in mladostnikov iz in v počitniške domove ter na druge lokacije, kjer so potekale dejavnosti za otroke in mlade. In ker smo v dar vselej dobili zelo atraktivna vozila, so privabljala velike nasmehe do majhnih ušes,” je dejala Anita Ogulin, sekretarka ZPM Ljubljana Moste-Polje, in dodala: “Varno vozilo smo potrebovali tudi za izvajanje vseobsežnejše humanitarne dejavnosti. Zato se v imenu otrok, družin in mladih v našem in svojem imenu iskreno zahvaljujem podjetju Summit motors Ljubljana, ki je kljub težjim gospodarskim razmeram zmoglo to dragoceno donacijo

."