Okostje je pripadalo pogrešani planinki

Foto: Profimedia Fotografija je simbolična.
Foto: Profimedia Fotografija je simbolična.
S Policijske uprave Kranj so sporočili, da preklicujejo iskanje pogrešane Helene Novak. Nacionalni forenzični laboratorij je namreč z analizo okostja, najdenega pred enim mesecem na pobočju Jerebikovca v Kranjski Gori, ugotovil, da to pripada pogrešani planinki.
Oglej si celoten članek

Helena Novak z Belce, občina Kranjska Gora, je bila pogrešana od konca julija 2021. Njeno kolo so našli priklenjeno v Mojstrani pri križišču za Jerebikovec. Policisti, policijski helikopter in gorski reševalci so večkrat pregledali zelo široko območje Mojstrane z okolico, a pogrešane planinke niso našli.

Posmrtne ostanke neznane osebe je na strmem gozdnem pobočju Jerebikovca 8. januarja letos našel pohodnik. Posredovali so gorski reševalci GRS Mojstrana in policisti, ki so posmrtne ostanke izročili pristojnim službam.

Z ogledi kraja in dosedanjim zbiranjem obvestil pa policija, kot so sporočili danes s Policijske uprave Kranj, ni ugotovila, da bi bila smrt posledica kaznivega ravnanja. O vseh ugotovitvah bodo policisti obvestili pristojno državno tožilstvo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 5

  • 17:51 7. Februar 2023.

    Prej malomarnost, ker je ni nihče prijavil, da je pogrešana!

  • 17:03 7. Februar 2023.

    Grozno!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.