Podarite Kranju božično drevo

Foto: MOK V Kranju se išče božična smreka. Foto: MOK
Foto: MOK V Kranju se išče božična smreka. Foto: MOK
Kljub temu da bodo razmere letošnjega božičnega in prednovoletnega časa nekoliko drugačne od tistih, ki smo jih vajeni, bo v Kranju vladalo praznično vzdušje. Mestna občina Kranj v sodelovanju z Zavodom za turizem in kulturo Kranj v ta namen išče dve božični drevesci, smreki, ki bi v prazničnem koncu leta krasili staro mestno jedro.
Oglej si celoten članek

Letos množičnega zbiranja in drugih z božičem obarvanih množičnih aktivnosti zaradi situacije s covidom-19 ne bo, a se bodo v Mestni občini Kranj vseeno potrudili pričarati posebno praznično vzdušje. Letos sta v načrtu dve božični drevesi, eno bo stalo na Glavnem trgu, drugo pred Prešernovim gledališčem.

Ker pa Mestna občina Kranj in Zavod za turizem in kulturo Kranj še nista našla pravšnjih smrek za to priložnost, se obračata na lastnike gozdov oziroma smrek na vrtovih, da ju podarijo mestu. Smreka mora biti samorasla, visoka med 15 in 18 metri, do nje pa mora biti omogočen dostop. Na Mestni občini Kranj sporočajo, naj se morebitni darovalci javijo na srecko.stagar@visitkranj.si ali na 041 549 312 do petka, 20. novembra. Za posek in prevoz bo poskrbljeno brezplačno.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.