Savski otok: cesto bodo popravljali 11 dni

Foto: M. Ha. Savski otok, Kranj.
Foto: M. Ha. Savski otok, Kranj.
Na fb Mestne občine Kranj so danes pozno popoldne objavili obvestilo, da bo od ponedeljka, 5. septembra, do vključno četrtka, 15. septembra, delno zaprta cesta nad Savskim otokom v Kranju.
Oglej si celoten članek

Direkcija za infrastrukturo Republike Slovenije je, kot je razvidno, namreč na občino naslovila obvestilo, da bodo v prihodnjih dneh v omenjenem terminu preplastili vozišče državne ceste Kidričeva–Iskra. Sporočili so še, da bo zagotovljen izmenično enosmerni promet.

Pred 16 dnevi oziroma 11. avgusta je policija obvestila javnost, da je odsek kranjske zahodne obvoznice poškodovan in da je zlasti nevaren za motoriste. Zaradi tega je vzdrževalec na most namestil signalizacijo.

Omenjeni most oziroma cesto čez Savski otok so obnavljali od septembra 2018 do marca 2019, marca 2020 pa je bilo izdano dovoljenje za neomejeno uporabo objekta. Z Direkcije za infrastrukturo smo 16. avgusta na vprašanje, kdaj bodo pričeli z obnovo objekta, ki je še v garancijski dobi, dobili odgovor, da še razjasnjujejo, kako je prišlo do poškodb in da bodo na podlagi zbranih ugotovitev določili obseg sanacije.

MOST Po treh letih že potrebna obnova KRANJ Most še v garanciji, čakajo na rezultate poročila preiskav CESTE Zapore zaradi Toura in asfaltiranja

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 4

  • 09:42 4. September 2022.

    Ta asfalt je poškodovan zgolj in samo od šleparjev, vprašanje je če so bili naložen pravilno in ne pretežki.

  • 10:09 2. September 2022.

    Poskodbe so krivda slamparije izvajalca in nevestnega dela narocnika. S kaksno neizmerno lahkostjo se razmetava davkoplacevalski denar. Zalega birokratskih izrojencev …

  • 18:52 1. September 2022.

    Če ne bodo preplastili celotnega mosta z novim asfaltom, je vse brez zveze, ker se bodo poškodbe ponavljale, ker očitno …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.