3 poze, ki jih moški sovražijo

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Da se razumemo, moški uživajo v vseh položajih, ampak recimo, da teh treh ne bi prav nič pogrešali, tudi če na njih povsem pozabite.
Oglej si celoten članek

Seks v kadi
Večino moškim je neudoben. Prostor je majhen, trd in drsi, a ne na pravih mestih, saj voda ni ravno primeren lubrikant. Če sta prenisko, se lahko potopite, če je previsoko, mu grozi, da se bo udaril v pipo. Tuš kabina? Podobno, plus tveganje, da poletita skozi steklo. Avč!

Magazin Obstajata dve vrsti moških udov! Poznate razliko?

Seks v stoje
Oh, najljubša poza filmskih ustvarjalcev. Ko v filmu želijo prikazati najbolj strasten in divji seks, je v stoje in ob zidu obvezen položaj. Ženske pri tem nimajo nič proti, saj je poza zelo seksi, a od moškega zahteva precejšnjo fizično pripravljenost, saj morajo držati vso težo svoje partnerke. S časom to postane vse teže in težje.

Magazin Moški o tem, kaj si od žensk med rjuhami zares želijo

Žlička
Morda je ženskam težko verjeti, a ta poza, ki je nekaj med seksom in crkljanjem, moških ne navdušuje preveč, saj niso tako sentimentalni. Zakaj jo prav vsi ne obožujejo, je precej enostavno pojasniti. Vemo, da so moški vizualni tipi, ki uživajo v pogledu na žensko ali na svoje "nastope", v žlički pa je bolj malo za videti. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.