50 let: Jennifer Aniston praznovala s Pittom in pijano zvezdnico

Foto: Profimedia Reese Witherspoon Foto: Profimedia Reese Witherspoon Foto: Profimedia Reese Witherspoon Foto: Profimedia Reese Witherspoon
Na petdeseti rojstni dan nekdanje žene je prišel tudi Brad Pitt.
Oglej si celoten članek

Čeprav se je dolga leta šušljalo, da Jennifer Aniston menda nikoli ni oprostila Bradu Pittu, ker naj bi ji "ušel" z Angelino Jolie, sta zvezdnika za njen petdeseti rojstni dan očitno le zakopala bojno sekiro, saj se je na praznovanju v hotelu  Sunset Tower pojavil tudi Pitt. 

Foto: Profimedia Brad Pitt

Zvezdniških gostov je seveda kar mrgolelo, med njimi so bili George in Amal Clooney, Reese Witherspoon, Robert Downey Jr., Ellen DeGeneres, Barbra Streisand, Keith Richards, Kate Hudson, Laura Der, Demi Moore in drugi.  Najglobje v kozarec pa je očitno pogledala Witherspoonova, ki ji je na poti domov zmanjkalo tal pod nogami, kar so paparaci seveda hitro izkoristili. Fotografije si oglejte v galeriji. 

Angelina Jolie Angelina Jolie: Tako namerava Bradu zadati še zadnji udarec

Če bi pogledi ubijali Jolie in Pitt: Prve skupne fotografije po skoraj treh letih!

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 11:49 12. Februar 2019.

    dobra baba, vsaka čast

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.