Magazin > VIP
9768 ogledov

Angelina Jolie: Tako namerava Bradu zadati še zadnji udarec

angelina jolie
Se Bradu že tresejo hlače?

Vir je portalu Radaronline zaupal, da Angelina Jolie načrtuje televizijski intervju, v katerem bo spregovorila tudi o svojem zakonu. Kot trdi vir, se Angelina in njen nekdanji soprog, Brad Pitt, sovražita do obisti, zato naj bi se Angie zelo zanimala za pogovor, s katerim bi stvar rešila na svoj način. Igralka je namreč sita tega, da je v medijih predstavljena kot brezčutna pošast, njen bivši pa kot žrtev.

Po Bradu, s katerim si deli skrbništvo nad šestimi otroki, pa ne bo smela udrihati s polno paro. Zakoncema je razkrivanje informacij o zakonu namreč prepovedal sodnik, a omenjeni vir je prepričan, da bo Angie našla luknjo in si dala duška. Predvideva, da bo govorila tudi o svojih dobrodelnih organizacijah, zapuščenih otrocih in družinskem nasilju, v upanju, da bo občinstvo njene besede povezalo z Bradom.

Igralca sta decembra sicer sklenila premirje in se dogovorila glede skrbništva, tudi zaradi otrok, ki so zaradi spora med staršem menda zelo trpeli. Najbolj je ločitev prizadela Shiloh. "Zelo je čustvena in jezna, da sta se ločila,“ je znanec družine povedal reviji Star.

Brad ima sicer s starejšima sinovoma težave, še zlasti s Paxom, ki mu je Angie povedala, da se Pitt z njegovo posvojitvijo ni strinjal. Mladenič naj bi očetu to zelo zameril.

Komentarjev 2
  • NeAnonimni 11:24 08.januar 2019.

    Tolk razsvetljeni ljudje, pa tolk potlačene jeze.. neki ne štima.