Magazin > VIP
11142 ogledov

Jolie in Pitt: Prve skupne fotografije po skoraj treh letih!

angelina jolie, brad pitt
1/14
Če bi pogledi ubijali …

Leta 2016 je Angelina Jolie vložila ločitvene dokumente. Kar je sledilo po tem, si bo Hollywood zapomnil za vse čase. Tako umazane ločitve namreč že lep čas ni bilo.

Angelina je svojega nekdanjega moža obtožila odvisnosti od alkohola in nasilnega vedenja. Pravijo, da je to storila zato, ker si ni želela deliti skrbništva nad otroki. Boj pred sodnikom je bil srdit, a igralka je morala na koncu priznati poraz.

Da njunemu naraščaju ne bi bilo treba na sodišče, sta se zvezdnika decembra le dogovorila, a razprave očitno še ni konec. Nekdanja zakonca so namreč ujeli na sestanku pri nekem odvetniku na Beverly Hillsu. Angie je bila med pogovorom vidno slabe volje. Mirror poroča, da sta se Brad in Angie dobila, ker si igralec želi z otroki preživeti več časa. Pitt bi Paxa, Maddoxa, Shiloh, Vivianne, Knoxa in Zaharo rad videl vsak drugi dan – ob dnevih, ko morajo v šolo, za 4 ure, ob sobotah in nedeljah pa bi z njimi rad bil 12 ur.

 

Komentarjev 1
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice