Magazin > VIP
5789 ogledov

To je Bradu Pittu zameril sin Pax

Pax in Maddox Jolie-Pitt Profimedias
Tako se z ločitvijo spopadajo otroci Angeline Jolie in Brada Pitta.

Brad Pitt in Angelina Jolie se še nista popolnoma dogovorila glede skrbništva, sta pa za zdaj sklenila premirje. Na začetku decembra bi se morala zglasiti pred sodnikom, a sta datum prestavila, v upanju, da se bosta o vseh točkah lahko dogovorila sama in otrokom ne bo treba na sodišče.

Če gre verjeti članku Us Weekly, dogovor med nekdanjima zakoncema še ne napoveduje srečnega konca – vsaj ne za Pitta.

Starejši otroci so raje pri materi

Starejši otroci, Maddox, Pax in Zahara, se bodo vedno postavili na Angelino stran. Trojica je bila tudi tista, ki se je nad Pittom, ko so še živeli pod eno streho, najbolj pritoževala. Mamo so opozarjali na to, da je vse bolj nesrečen in da njegovemu kričanju ni videti konca. Shiloh je menda edina od starejših otrok, ki se je pripravljena pobotati z očetom. Knox in Vivienne pa sta bila na srečo še premajhna in napetosti med Angie in Bradom nista zaznala tako močno kot ostali.

Brad pa ima največ težav menda z Madoxxom in Paxom. Kot je znano, je Angelina ločitvene dokumente vložila po sporu, ki ga je imel Pitt z najstarejšim sinom na letalu. "Maddox se že od nekdaj vidi kot Angelinin varuh,“ je povedal vir blizu družini in dodal, da 16-letnik spada med igralkine največje zaupnike.

Pax pa je svojemu očetu zameril, ker se z njegovo posvojitvijo ni strinjal. Brad si le eno leto po rojstvu hčerke Shiloh menda ni želel novega naraščaja. Paxova posvojitev naj bi slabo vplivala na zakon znanega para. V tistem času se je celo govorilo, da se razhajata.

Komentarjev 2
  • ECKING 15:38 13.december 2018.

    Brad imel si normalno Jennifer in si se raje odlocil za podn od babe