Magazin > VIP
4310 ogledov

Angelina Jolie: Njena odvetnica vrgla puško v koruzo?

Angelina Jolie
Igralka pojasnila, kaj se dogaja.

Portal TMZ, ki je znan po tem, da ima izjemno dobre policijske, bolnišnične in sodne vire, je poročal, da je Angelino Jolie zapustila odvetnica, Laura Wasser, ki jo zastopa v ločitvenem postopku, ker naj bi ta postajal vse bolj umazan. Wasserjeva je znana po tem, da poudarja pomen deljenega skrbništva in mirnega reševanja sporov, zato Angelininega obnašanja menda ne more več tolerirati. 

TMZ piše, da poskuša Angie uničiti odnos, ki ga ima Brad Pitt z otroki. "Polna je jeze. Postala je vse bolj nerazumna," je portalu povedal vir.

Angelina se tokrat ni zavila v molk, ampak se je na govorice odzvala. "Ravnokar sem govorila z Lauro. TMZ-jeva zgodba ni resnična. Ni dala odpovedi in je tudi ne bo," je povedala igralkina predstavnica za stike z javnostjo.

Zvezdnica je v boju za skrbništvo najela nove strokovnjake, kar pa ne pomeni, da se je starih znebila. To naj bi bilo pri takšnih procesih povsem običajen pojav.

Angelina je morala sicer pred kratkim priznati poraz. Sodnik se namreč ni strinjal s pogoji, ki se jih je moral Brad držati, če je želel videti otroke. 
 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.