Magazin
2810 ogledov

Bo Angelina Jolie kandidirala za predsednico ZDA?

Angelina Jolie
Hollywoodska zvezdnica ni nedvoumno odgovorila.

Igralko Angelino Jolie so gostili v programu BBC's Today.  Aktivistka in odposlanka agencije Združenih narodov za begunce, je z voditeljem Justinom Webbom je razpravljala o ameriški politiki, socialnih medijih, spolnem nasilju in svetovni begunski krizi.  

Boste kandidirali za predsednico?

"Če bi me to vprašali 20 let nazaj, bi se smejala ... vedno pravim, grem tja, kjer me potrebujejo, ne vem, ali sodim tudi v politiko," je na vprašanje, ali na naslednjih viltvah namerava kandidirati za predsednico ZDA, odgovorila Jolijeva, ki je zadovoljna s svojo trenutno kampanjo proti spolnemu nasilju. "Delam z vladami in lahko delam tudi z vojaškimi silami, zato sem na zelo zanimivi poziciji, kjer lahko veliko naredim."

"Za zdaj bom tiho"

"Za zdaj bom tiho," je nato dodala nekdanja žena Brada Pitta. Na vprašanje voditelja, ali jo torej lahko vključi na seznam demokratov, ki bodo kandidirali za predsednika ZDA pa je Jolieva odgovorila: "Hvala". 

brad pitt Magazin Uf, kakšen udarec: “Brad Pitt ni imel možnosti”

V intervjuju je Jolijeva razlagala tudi o težavah s katerimi se sooča, ko skuša nadzirati aktivnosti svojih otrok na družbenih omrežjih. Jolijeva poudarja, da prav tako kot večina ostalih staršev, ne more nadzirati vsega, čemur so njeni otroci izpostavljeni. Kot je znano, imata z Bradim Pittom šest otrok. "Naša generacija ne razume vsega, kar znajo oni početi z novimi tehnologijami, hitro nas prinesejo okoli," pravi Jolieva. Nobdeen od njenih otrok pa naj ne bi prosil, da se pridruži Facebooku. "Naša družina je zadnja, ki ni na Facebooku," meni Joliejeva. 

 

 

Komentarjev 5
  • leonardo 09:00 29.december 2018.

    V ZDA so imeli že " vse sorte predsednike" Od zelo sposobnih do norih, zakaj ne bi imeli še nervozne prepotentne , histerične "filmske dive"

  • Avatar vec
    vec 08:50 29.december 2018.

    Zgleda si je rekla, zakaj pa ne v slo je poraženec pobedu, in je tudi "igralec" sicer je naša agrft eqvivalent tečaja prve pomoči za STATISTE v resni filmski industriji, a vendar le okay.

  • slovenski97 07:37 29.december 2018.

    Pred Trumpom je še en mandat, potem bo pa že stara in grda. ZDA niso Slovenija.