Magazin > VIP
5942 ogledov

Uf, kakšen udarec: “Brad Pitt ni imel možnosti”

brad pitt

Ločitveni dogovor z Angelino Jolie bo Brada Pitta zelo drago stal. Po poročanju Radaronline bo moral igralec za kompromis z bivšo plačati 100 milijonov dolarjev (približno 88 milijonov evrov). 

Poleg preživnine za šest otrok bo moral do njihovega 21. leta poravnati tudi stroške njihovega izobraževanja in varovanja ter tudi ostale življenjske stroške. “Vesel je, da bo dobil otroke, a resničnost ga bo dohitela. Dogovor bo na njegovem računu pustila veliko luknjo, ki jo bo čutil še mnogo let,” je vir povedal mediju Enterpress News.

Dogovarjanje med Angelino in Bradom naj bi se zavleklo ravno zaradi tega zneska, saj je imel igralec občutek, da ga poskušajo ogoljufati. Na koncu pa je zmagala ljubezen do Maddoxa, Paxa, Zahare, Shiloh in dvojčkov Vivienne in Knoxa. “Ni imel možnosti,” je še povedal vir.

Igralca sta se okoli skrbništva prepirala dve leti, da bi se izognila sodišču sta decembra sklenila premirje in se pred nekaj dnevi dokončno dogovorila. Podrobnosti niso znane.

Pitt je junija sicer dosegel manjšo zmago, ko je sodnik odločil, da bo lahko otroke videval pogosteje. 

Ločitvene dokumente je po enajstih letih zveze in dveh letih zakona septembra 2016 vložila Angelina, ker naj bi Pitt pod vplivom prepovedanih snovi večkrat izgubil živce in se znašal nad otroki.

Komentarjev 1
  • Avatar Wallisonta
    Wallisonta 23:45 19.december 2018.

    Si želite, da bi našli žensko za eno noč? Obiščite = = > www.3xDate.top