Affleck v avtu znorel

Foto: Profimedia
Teden se je za Jennifer Garner tako lepo začel, končal pa z dramo.
Oglej si celoten članek

Kot smo poročali, je igralka Jennifer Garner svojega moža Bena Afflecka, od katerega se ločuje, odpeljala v kliniko za odvajanje od odvisnosti.

Igralec se je pred kratkim razšel s televizijsko producentko Lindsay Shookus in očitno mu tudi aferica s Playboyevo zajčico ni pomagala prebroditi čustvenih težav. V ponedeljek je namreč spet začel piti alkohol.

Igralec je marca lani sporočil, da je ozdravljeni alkoholik in da se zaveda, da ga s to odvisnostjo čaka doživljenjski boj. Zadnjo bitko je zvezdnik izgubil in na pomoč poklical Garnerjevo, ki ga je odpeljala v kliniko – in to že tretjič. Prvič je bil v kliniki 2001, a zaradi odvisnosti od iger na srečo, nato pa so se začele težave z alkoholom.

Foto: Profimedia ben affleck
Kot poroča Bunte je igralec v sredo v avtomobilu znorel, verjetno zaradi paparacev, ki so ga pričakali pred vrati. Te je Jennifer sicer poskušala na prijazen način odgnati, a brez uspeha. "Imejte spoštovanje in nas pustite za nekaj minut pri miru. Že tako je dovolj hudo,“ jih je prosila igralka, ki se je v začetku tedna razveselila svoje zvezde na pločnik slavnih v Hollywoodu. Takrat še ni slutila, kakšne drame bo preživljala z očetom svojih treh otrok.

Magazin Paparaci posneli žalostne fotografije: Ben Affleck spet na dnu

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.