Aleš iz Biggest Loser izgubil 96 kilogramov

Foto: Osebni arhiv
Foto: Osebni arhiv
Njegova preobrazba je neverjetna.
Oglej si celoten članek

Aleš Hrvatin iz šova The Biggest Loser trenutno tehta 127 kilogramov, kar je 96 kilogramov manj kot na začetku prve sezone omenjenega šova. Nekdanji tekmovalec pa še ni prispel na cilj. "Moj cilj je tehtati 100 kilogramov," pravi simpatični temnolasec, ki skoraj vsak dan pridno trenira. 

Foto: Osebni arhiv aleš hrvatin

"Trikrat na teden treniram z osebno trenerko, trikrat na teden sam. Moj dan je zelo natrpan. Služba trening … Za drugo pa zmanjka časa," priznava Aleš, ki je za šport navdušil tudi svojo ženo, ki z njim sedaj hodi v fitnes. Doslej je izgubila že 25 kilogramov. Oba se držita strogega jedilnika, na katerem ne boste našli sladkarij, ampak le zdravo hrano in polnozrnata živila. "Nič ne pogrešam. Na to prehrano sem se navadil," še pravi naš sogovornik, ki novim kandidatom šova polaga na srce, da morajo motivacijo za hujšanje najti v sebi, sicer jim ne bo uspelo. "Videti so motivirani. Mislim, da bodo pridni."

Foto: Osebni arhiv aleš hrvatin
Aleš sicer skupaj z Majo Cimermančič vodi skupino Aktiviraj se, ki ima na Facebooku že 2300 članov, ki hujšajo skupaj z nekdanjima tekmovalcema resničnostnega šova. Več o tem lahko najdeteTUKAJ.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 12

  • 17:08 25. Marec 2018.

    Kapo dol in kar tako naprej!

  • 13:14 25. Marec 2018.

    Lovebites, ti si verjetno popolen,brez napak in ne potrebuješ spodbude za nobeno stvar. Ocitno si tudi psiholog. Ampak rajši sem …

  • 12:21 25. Marec 2018.

    Ne razumem...zdaj mu vsi cestitate in ga opogumljate.Kje ste bili prej in vsi njegovi bliznji in okolica,ko je zrl za …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.