Anamaria razkrila, kaj resnično čuti do Dončića

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Po številnih ugibanjih je Anamaria Goltes položila karte na mizo.
Oglej si celoten članek

"Ljudje imajo najboljšega prijatelja, fanta, resnično ljubezen. Srečna sem, da je vse to ena in ista oseba," je Anamaria Goltes, dekle Luke Dončića, zapisala na Instagramu in objavila serijo fotografij, na katerih golobčka plešeta, se stiskate in smejita. Zaljubljene fotografije so nastale na poroki Jake Blažiča, ko sta dala zaljubljenca javno vedeti, da je njunih "Instagram igric" konec. Večkrat sta si namreč nehala slediti in izbrisala skupne fotografije, zato se je ugibalo, ali sta sploh še par.

Magazin Luka Dončić, njegovo dekle in mama: Tako bodo živeli v Dallasu

A sedaj dileme resnično ni več, Anamaria se z Dončićem seli v Dallas, kot piše revija Nova. Njuna soseda pa bo Lukova mama Mirjam, ki se z Goltesovo menda naj ne bi najbolje razumela, a je Poterbinova za Žurnal24 to zanikala.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.