Aneta Andollini po incidentu sporoča: "Jeb* se mi, serj** vam v usta"

Foto: Saša Despot
Foto: Saša Despot
Naša resničnostna zvezdnica se je javno odzvala na incident s policisti, ki ga je po nevarni vožnji doživela v Poreču.
Oglej si celoten članek

Aneta Andollini je po poročanju 24 Sata konec tedna v Poreču izzivala z nevarno vožnjo, povzročila prometno nesrečo in nato večkrat obračunala s policisti. Resničnostna zvezdnica se je sedaj s kontroverzno objavo oglasila z zgodbo na Instagramu in namignila, da se je na policiste spravila, ker so nanjo roke položili po krivem.

"Brez ličil, brez frizure, jeb* se mi, mamica lavica. Za vse radovedneže, ki mi želite toookkk slabooo, serjem vam v usta vsem. Vračam se močnejša iz vsega kot iz kakršnega koli šova do sedaj! Ja, trgam in trgala bom, dokler bo kdorkoli roko name položil po krivem," sporoča ob fotografiji s pripisom: "Ljubim vas."

Objavila pa je tudi zgodbo, na kateri telovadi z utežmi in pripisala: "Pa gremo spet malo na stara pota." 

Foto: Instagram Aneta Andollini

Ugriznila policista Ne boste verjeli, katera znana Slovenka je pijana napadla policiste Magazin Aneta Andollini že priznala, da je večna upornica

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 49

  • 19:06 26. Julij 2020.

    Sama serviserji v usta ko ga neumna,vedo na nesramna

  • 10:57 26. Julij 2020.

    Čudno da je že doma ?

  • 14:15 25. Julij 2020.

    Ko ena sama beseda pove več o osebi kot 1.000 dejanj...

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.