Svet
75985 ogledov

Ne boste verjeli, katera znana Slovenka je pijana napadla policiste

Voznica Peugeota 508 z ljubljanskimi tablicami je pri Poreču povzročila pravi kaos.

Na 5-minutnem posnetku, ki ga je naredil eden izmed bralcev omenjenega portala, se vidi, kako je voznica za dlako ušla več trkom, vozila je malo levo, malo desno. Avto je po poročanju hrvaškega portala 24sata vozila slovenska resničnostna zvezdnica Aneta Andolini, ki smo jo lahko spremljali v šovih Survivor in Kmetija.

Na poreški obvoznici v krožišču pri enem izmed nakupovalnih središč je trčila v Renault Kadjar, po trku je trčila še v prometni znak, ki ga je skrivila.

Njena 31-letna sopotnica je ob trku dobila površinske poškodbe, kot se vidi na posnetku, je pred tem skozi odprto okno drugim udeležencem v prometu kazala srednji prst.

aneta andollini | Avtor: Saša Despot Saša Despot

"Ko s Peugeotom ni mogla naprej, je Slovenka nadaljevala svoj show, tokrat s poreškimi policisti," piše portal 24sata. Dodaja, da je bila očitno pijana, kljub temu pa je preizkus alkoholiziranosti odklonila, nakar so jo policisti pridržali.

Govorila je, da ni vozila, negodovala je zaradi postopka policistov, ki so jo na koncu vklenili.

A tudi to je ni umirilo; dva policista je skušala ugrizniti, tretjega je uspela ugrizniti.

Ko so jo strpali v policijsko vozilo, je enega policista pljunila.

"Jeb*** bom mamo tistemu, ki me je vklenil. Maščevala se bom. Smeti policijske, vi ste živina. Ubila bom vas in vse vaše," naj bi po poročanju 24sata grmela Andollinijeva.

Med vožnjo, dodajo, naj bi se policistom iztrgala iz rok, pri tem padla na hrbet in enega brcnila z nogo v obraz.

Odpeljali so jo na psihiatrični oddelek bolnišnice v Pulju. Pred sodiščem se bo morala zagovarjati zaradi kršenja prometnih predpisov, zavračanja alkotesta, groženj do fizičnega napada na policiste.


 

Komentarjev 20
  • Naklonsky 07:25 26.julij 2020.

    Znana? Prepričan sem bil, da je bila Tanja Gobec.

  • Žurnalček 10:47 25.julij 2020.

    CSD Ljubljana , ste tole prečitali , da potem ne boste rekli , da niste vedeli za zanemarjanje otrok al pa še kaj hujšega ! Če se pijana in zadrogirana tako zunaša nad tijumi policisti , se lahko sami vprašate ...prikaži več , kako se v takšnem stanju obladuje nad svojimi otroki !

  • Žurnalček 10:36 25.julij 2020.

    Nit je Slovenka , nit je znana ! Enostavno javna delavka na Obali !