Magazin > VIP
27047 ogledov

Aneta Andollini že priznala, da je večna upornica

aneta andollini POP TV
Kaj se dogaja z našo resničnostno zvezdnico, ki je v Poreču izzivala z nevarno vožnjo, povzročila prometno nesrečo in nato večkrat obračunala s policisti?

Voznica Peugeota 508 z ljubljanskimi tablicami je konec tedna pri Poreču povzročila pravi kaos. Na 5-minutnem posnetku, ki ga je naredil eden izmed bralcev omenjenega portala, se vidi, kako je voznica za dlako ušla več trkom, vozila je malo levo, malo desno. Avto je po poročanju hrvaškega portala 24sata vozila slovenska resničnostna zvezdnica Aneta Andollini, ki smo jo lahko spremljali v šovih Survivor in Kmetija.

Na poreški obvoznici v krožišču pri enem izmed nakupovalnih središč je trčila v Renault Kadjar, po trku je trčila še v prometni znak, ki ga je skrivila. "Ko s Peugeotom ni mogla naprej, je Slovenka nadaljevala svoj show, tokrat s poreškimi policisti," piše portal 24sata. A tudi to je ni umirilo; dva policista je skušala ugrizniti, tretjega je uspela ugrizniti. Ko so jo strpali v policijsko vozilo, je enega policista pljunila. "Jeb*** bom mamo tistemu, ki me je vklenil. Maščevala se bom. Smeti policijske, vi ste živina. Ubila bom vas in vse vaše," naj bi po poročanju 24sata grmela Andollinijeva. Med vožnjo, dodajo, naj bi se policistom iztrgala iz rok, pri tem padla na hrbet in enega brcnila z nogo v obraz. Odpeljali so jo na psihiatrični oddelek bolnišnice v Pulju. Pred sodiščem se bo morala zagovarjati zaradi kršenja prometnih predpisov, zavračanja alkotesta, groženj do fizičnega napada na policiste.

Za komentar na incident smo poklicali Andollinijevo, ki pa se še ni odzvala, njen telefon zvoni v prazno. Smo pa z njo govorili sredi aprila, v času pandemije in slišati je bilo, da resničnostni zvezdnici mirnejše obdobje v zavetju doma res prija. "Če bi bile položnice poravnane, naj traja. Skupaj smo, otroci so srečni, funkcioniramo. Toliko več je dela za šolo in gospodinjstvo, a za mene se ni nič veliko spremenilo. Kar me moti, je omejitev gibanja in panika. Zame, kot večnega upornika, je ta virus in ukrepi brez ezni, maska in rokavice te ne bodo zaščitile pred virusom. Sama sem osem let delala v zdravstvu, če zdravo ješ in se gibaš, si bolj odporen na vse. Jaz grem lahko v leglo brez zaščite, ne bojim se umreti. Če ti je tako usojeno, boš umrl," je takrat priznala Aneta. 

Razkrila pa je tudi, da se z življenjskimi izzivi po novem spopada s pomočjo duhovnosti: "Pripravite se vsi, posledice bodo katastrofalne. Začelo se je s potresi, a to ni še nič. Sama sem pred meseci začela meditirati, komuniciram z dušami umrlih in nadangeli, meni ni ničesar strah. Vsak mora začeti pri sebi. Če ne razčistiš v tem življenju, boš to nesel v drugega. Verjamem v reinkarnacijo. Veliko sem brala in predelala in ta čas zdaj je zame koristen. Zelo sem se umirila in s tem tudi moja otroka. Pripravite se, to sedaj je luksuz. Zame zelo koristno obdobje. Končno sem pospravila hišo, pometala vse stran, počistila v detajle, otrokoma pripravim tri normalne obroke, veliko se gibamo v naravi."

Kaj točno jo je po tako mirnem življenjskem obdobju torej pripeljalo v tako ekstremno situacijo? Tudi njene zadnje objave na Instagramu ne pričajo o tem, da bi šlo karkoli v njenem življenju narobe. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Aneta (@crna_mamba53) on

Komentarjev 32
Sorodne novice