Magazin > VIP
33894 ogledov

To se dogaja v ljubezenskem življenju Anete Andollini

kmetija, nik triler, aneta andollini Saša Despot
Veliko je povedala …

Resničnostna zvezdnica Aneta Andollini s svojimi čar buri marsikatero moško domišljijo, nam pa je razkrila, ali se ob njej greje kakšen poseben izbranec?

"Nimam ne interesa in ne volje ter časa. Sicer pa, ko slišim, kaj vse se dogaja, sem prav vesela, da sem samska. Preskrbljena sem, da bi še koga hranila, pa si ne želim. Nekoč sem si želela, da bi si ustvarila družino, sedaj pa sta otroka že tako velika, da bi težko koga sprejela in pravita, da smo sami popolna družina. Včasih sem si želela, da bi se zvečer h komu stisnila ali dobila objem, a imam tamala, ki se zelo rada crtljata. Kadar sta pri očetu, pa se raje dobim z družbo in kam gremo, se nasmejimo, pogledamo kakšen film, pojemo dobro večerjo. Tako, umirjeno, do zabav mi ni več, saj se potem pobiram še tri dni. Veliko delam na sebi, preberem kakšno dobro knjigo, ničesar ne bi zamenjala, le to, da se konča to šolsko obdobje, ker zahteva kar veliko dela. Sploh s Tio, ki v šoli ne sledi tako hitro in morava potem veliko obdelati doma," pravi Aneta, ki je samozadostna tudi kar se tiče hišnih opravil, trenutno namreč sama kita in beli spalnico.

V decembrskih dneh z otroci radi igrajo družabne igre in obiskujejo praznično okrašena mesta, za kakšen dan bodo odšli tudi na smučanje. Sicer pa je Aneta v teh dneh dobila veliko sporočil, da jo gledalci letos pogrešajo v Kmetiji, glede na to, da so pri šovu sodelovali nekateri stari tekmovalci. "Zaenkrat ne, ni takih finančnih ponudb, a če bi bila fajn cifra, nikoli ne reči nikoli. Sploh pa ne pri nas. Jaz sem poskrbela za šov in gledanost, a od tega nisem imela nič, razen dogovorjenega zneska. Letos pa me niso povabili. Verjetno so slišali, koliko bi zahtevali in zakaj bi nekoga plačevali trikrat več kot ostale," še dodaja.

Komentarjev 13
  • epabli 06:19 26.december 2019.

    https://Badoo.red - spletna stran za zmenke za odrasle, ki želijo najti partnerja za seks

  • preqnitem 03:49 26.december 2019.

    https://Badoo.red - spletna stran za zmenke za odrasle, ki želijo najti partnerja za seks

  • irteopa 01:19 26.december 2019.

    https://Badoo.red - spletna stran za zmenke za odrasle, ki želijo najti partnerja za seks

Sorodne novice