Magazin > VIP
15691 ogledov

Aneta Andollini razkrila, ali je res noseča

aneta andollini POP TV
Kaj je res in kaj ni?

Nekdanja resničnostna zvezdnica Aneta Andollini, ki smo jo nazadnje lahko spremljali v resničnostnem šovu Kmetija, je pravi magnet za medije in bralce. Karkoli objavi, takoj postane priročna kost za glodanje, zaradi česar je temnolaski počasi prekipelo. Tako se je v središču lažnih informacij pojavila nedavno, ko je prijateljica na družabnem omrežju označila njen "napihnjen" trebušček in se pošalila, da Aneta pričakuje. To seveda ne drži, Andollinijeva namreč pravi, da take novice nikoli ne bi sporočila na tak način in da niti slučajno ni noseča, saj z moškimi ni intimno prijateljevala že od aprila. 

"Ene izjave več ne dam, ljudje se prav norca delajo, potem pa imam imam težave v službi in z ljudmi. Tako sem se nažrla in zredila, da se je prijateljica pošalila, ljudje pa vsako kost takoj pograbijo in glodajo. Že od aprila nisem intimna in vsem opravljivcem sporočam, da dajem maternico v najem, pa naj glodajo. Na bruhanje mi gre in umaknila se bom iz medijev. Pazljivi so postali tudi moji kolegi, kje se dobijo z mano, da jih ne bi takoj kdo označil za očeta tega 'domnevnega' otroka. To ni šala, taki trači lahko nekomu razdrejo družino. Če že služijo na moj račun s takimi govoricami, bom odprla račun, da vsaj odstotke dobim. Res je, da sem sama kriva, ker živim tako kot živim, a ne mislim paziti. Živela bom tako kot meni paše," je odločna Aneta.

Sicer pa Andollinijeva dvomi, da bo v bližnji prihodnosti v svojo bližino sploh spustila kakšnega moškega, saj se ji obrača želodec, ko vidi, kaj se danes dogaja z razmerji: "Kaj se danes dogaja, slabo mi je. Vsi pijani, navlečeni, vse brez zaščite, en čez drugega, da se ti črevesje obrača. To se punce prodajo za pijačo, pa boljše bi bilo, da se potem prodajajo za denar."

Aneta svojo napoved umika iz medijev očitno že uresničuje, saj je na družabnem omrežju Instagram že ni mogoče več spremljati. Pravi, da je profil zaprla. 

Komentarjev 7
Sorodne novice