Magazin > VIP
22012 ogledov

Aneta Andollini med zabavo doživela incident z neznancem

aneta andollini POP TV
To ji je dvignilo pritisk …

Z Aneto Andollini, staro znanko resničnostnih šovov, ni dobro češenj zobati, saj vam ne bo ostala dolžna in vam nemudoma povedala svoje. Pravi, da odkar je medijsko izpostavljena, si veliko ljudi prisvaja pravico, da ji soli pamet. Tudi popolni neznanci. 

"Vsi se obremenjujejo z življenju drugih, svojega imajo pa v razsulu. Samo opravljajo in pljuvajo in gledajo, kaj kdo dela. Saj pravim, če se jaz ne bi izpostavljala po medijih in šovih, mi sploh ne bi niče nič rekel in me vprašal. Bilo bi mi lažje. Tako pa se vsak, ki ima 5 minut časa, vtakne vame. Zadnjič sem šla ven in me nek neznanec vpraša, če nimam jaz otrok. Ko sem mu odgovorila, da jih imam, pa je nadaljeval z vprašanji, kje jih imam, ko sem zunaj. Kot prvo, moji otroci imajo tudi očeta, kot drugo, kdo pa je, da bo meni polagal račune. A jih on financira in vzgaja? Res sem se spustila v prepir. Če bi bila jaz neka neznana Špela ali Jožica, se nihče ne bi vtaknil vame. Ker imaš otroke, pa ne smeš živeti in iti ven na pijačo? Najboljše, da sem 24 ur za štedilnikom. Še moja otroka me pri tem podpirata, kaj bi se sekirala za enega butla, ki ima svoje življenje na glavo obrnjeno, ki se mu je baba skur**** po možnosti, sedaj pa misli, da smo vse ženske enake. Take stvari mi gredo na bruhanje in mi dvignejo pritisk, ampak tudi to bom počasi odrezala in se le še smehljala. Če ne bi imela otrok, bi kar odtavala nekam. V pragozd na drevo bi šla živet in jedla banane skupaj z opicami. Verjetno bi se spočila," je o incidentu odkrito spregovorila Aneta. 

Komentarjev 7
  • fiston 17:36 22.oktober 2019.

    Čista reklama. Če bi bila to posledica tega, da je znana oseba, je ne bi spraševal, če ima otroke. Videlo se je v oni kmetiji, pa tukaj se je milijonkrat pisalo... Tako, da očitno se je vtaknil vanjo (če se ...prikaži več sploh je) nekdo, ki ni imel pojma kdo je. "Tako pa se vsak, ki ima 5 minut časa, vtakne vame." Ta stavek bi bil pravilnejši: Tako pa ga vsak, ki ima 5 minut časa, vtakne vame. :)

  • wingspan15 13:06 22.oktober 2019.

    "Znana Slovenka" je pa res višek inteligence, Le kje jih pobirate.

  • Janez_53 08:44 22.oktober 2019.

    Če se odločiš postati znana osebnost (to še ne pomeni slavna!) s sodelovanjem v resničnostnih šovih, se pač moraš sprijazniti tudi z negativnimi posledicami!

Sorodne novice