Magazin > VIP
37602 ogledov

Aneta Andollini: "Ne bojim se umreti"

aneta andollini Saša Despot
Naša resničnostna zvezdnica je stanje, v katerem smo danes, v sanjah napovedala že pred petnajstimi leti.

Aneta Andollini, tekmovalka resničnostih šovov Survivor in Kmetija, ima do trenutnega stanja v svetu, ki ga je ustavil koronavirus, zelo kritičen odnos.  

Seveda verjamem, da virus je, a ni nič bolj nevaren od ostalih virusov. Umirajo stari in bolni ljudje, ki bi tako ali tako kmalu umrli. Bog pomagaj, malo se je spucalo, grdo rečeno. To je samo poslovna poteza.

"Če bi bile položnice poravnane, naj traja. Skupaj smo, otroci so srečni, funkcioniramo. Toliko več je dela za šolo in gospodinjstvo, a za mene se ni nič veliko spremenilo. Kar me moti, je omejitev gibanja in panika. Zame, kot večnega upornika, je ta virus in ukrepi brez ezni, maska in rokavice te ne bodo zaščitile pred virusom. Sama sem osem let delala v zdravstvu, če zdravo ješ in se gibaš, si bolj odporen na vse. Jaz grem lahko v leglo brez zaščite, ne bojim se umreti. Če ti je tako usojeno, boš umrl. Seveda verjamem, da virus je, a ni nič bolj nevaren od ostalih virusov. To je samo poslovna poteza. Propadli bodo mali obrtniki, tistim pri koritu ne bo nič. Posledice bodo trikrat hujše, gospodarske in psihične. Ljudje so prestrašeni, ostali bodo brez služb, vse bo šlo v maloro. Psihiatrične ustanove bodo polne, pri nas pa tako ali tako vse rešujejo s tabletami, namesto s pogovorom, športom in meditacijo. Marsikomu je dovolj že to, da mu nekdo prisluhne. Jaz poročil ne gledam, tega negativizma ne prenesem. Vsi smo le male miške, v rokah tistih, ki so ta virus ustvarili. Ker iz narave to ni prišlo, take viruse ustvarjajo v laboratorijih. Vprašajte se, kdo in zakaj," je prepričana Aneta.

Pravi, da je stanje, v katerem smo se znašli, napovedala že pred petnajstimi leti. "To sem v sanjah napovedala že pred petnajstimi leti, kot najstnica, pa mi mami takrat ni verjela. Sanjala sem, da bomo vsi čipirani, tisti, ki se bodo temu uprli, pa bodo odrezani od vsega, od zdravstva, šolstva, sociale … In to je prvi korak k temu. Pripravite se vsi, posledice bodo katastrofalne. Začelo se je s potresi, a to ni še nič. Sama sem pred meseci začela meditirati, komuniciram z dušami umrlih in nadangeli, meni ni ničesar strah. Vsak mora začeti pri sebi. Če ne razčistiš v tem življenju, boš to nesel v drugega. Verjamem v reinkarnacijo. Veliko sem brala in predelala in ta čas zdaj je zame koristen. Zelo sem se umirila in s tem tudi moja otroka. Pripravite se, to sedaj je luksuz. Zame zelo koristno obdobje. Končno sem pospravila hišo, pometala vse stran, počistila v detajle, otrokoma pripravim tri normalne obroke, veliko se gibamo v naravi," dodaja Andollinijeva. 

Komentarjev 12
  • saegnosbird 00:06 14.april 2020.

    www.MooXi.net - spletna stran za zmenke za odrasle, ki želijo najti partnerja za seks

  • sam50 19:43 12.april 2020.

    Pa saj ni ona kriva,ampak tisti pisun,ki objavlja taka skrpucala......

  • mizimazi 14:55 12.april 2020.

    Pol pa crkni TAKOJ....drolja siptarska....da ne smradis zrak....