Aneta (Kmetija): Ne boste verjeli, kakšen kup denarja jo je stala nesreča v Poreču

Foto: voyo.si
Foto: voyo.si
Aneta razkrila, da jo je nesreča, ki jo je pred tremi leti povzročila v Poreču, močno udarila po žepu.
Oglej si celoten članek

Zvezda treh Kmetij in Survivorja, Aneta Andollini, se je udeležila Vauksovega 12-urnega dobrodelnega maratona, v katerem je odgovarjala na vprašanja sledilcev. Nekoga je zanimalo, ali je samska. "Uradno sem samska, čeprav imam dolgoletnega prijatelja. Je moj sosed, ampak vse to skrivava, ker ne privoščim javnosti, da bi to pokvarila. Ni nič resnega, prepustila sem se toku. Bo, kot mora biti."

Pogovor je nanesel tudi na njeno nesrečo v Poreču pred tremi leti. Aneta je še enkrat poudarila, da za nezgodo ni bil kriv alkohol, ampak telefon. Pred krožiščem je pred njo vozeči voznik stopil na zavoro, kar je Aneta, ki ni bila pozorna na cesto, prepozno opazila in se zaletela vanj. Ker se je nezgoda zgodila v tujini, ni izgubila vozniškega dovoljenja, jo je pa nesreča močno udarila po žepu. 

"Do zdaj me je vse skupaj stalo 33 tisoč evrov. Pa še ni končano. Še vedno imam sodišče, ker toži policija," je dejala naša resničnostna zvezdnica in dodala, da je dolg z denarjem iz zadnje Kmetije za zdaj poplačala. 

Aneti so sicer po nesreči očitali, da je napadla policista. To nam je o tej govorici povedala leta 2020: "Res sem napadla enega policista, ampak šele po tem, ko sem ga dvakrat opozorila, da je preveč nasilen in da me boli. Oziroma nisem ga napadla, branila sem se. V tistem, ko mi je še vse piskalo v ušesih in sem bila v šoku, do mene ni pristopil kot človek do človeka, pač pa se je začel nad mano izživljati. Sicer pa je jasno, da vklenjena nisem mogla nikogar poškodovati."

Več o tej temi si lahko preberete TUKAJ

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 11

  • 20:27 5. December 2022.

    Tole so takrat pisali hrvaški mediji;Očito pijana, Aneta je policajcima najprije odbila ponuđeni alkotest, a oni su je potom uhitili. …

  • 16:28 5. December 2022.

    mislim pop tv, a so eni ljudje pri vas zaposleni za neke šove. pa še clo taki kot tale osebek. …

  • 15:35 5. December 2022.

    Ne boste verjeli, kako mene bk za tole vašo knetijo.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.