Magazin > VIP
44258 ogledov

Andollinijeva ekskluzivno o napadu na policista: Zaradi preteklih dogodkov ima hude travme

aneta andollini POP TV
Resničnostna zvezdnica Aneta Andollini nam je razkrila ozadje prometne nesreče, ki jo je povzročila pri Poreču in povedala, zakaj je napadla policista.

Aneta Andollini, resničnostna udeleženka šovov Survivor in Kmetija, je konec julija na obvoznici pri Poreču povzročila prometno nesrečo, o kateri so se razpisali vsi domači in hrvaški mediji. Neljubi dogodek je še toliko bolj odmeval, ker naj bi šlo za domnevi napad na policista. Aneti so pripisovali vožnjo pod vplivom alkohola in drog, resničnostna zvezdnica pa je ekskluzivno za zurnal24.si razkrila podrobnosti škandalozne nesreče. 

"Ni bil kriv alkohol, kriv je bil telefon. Čeprav so pisali, da sem bila mrtvo pijana, to ne drži. Pila sem le špricer, bila sem neprespana, utrujena od čolna, jedla nisem dovolj. Jaz zaradi sebe in svojih otrok nikoli ne bi za volan sedla pijana. Kasneje so mi vzeli tudi kri in vodo, pa niso nič našli. Mediji so vse napihnili. Vijugala sem, ker sem imela telefon v roki, očitno se je to moralo zgoditi, da me je končno izučilo, da telefon ne sodi za volan. Vesela sem, da nikomur nič ni, da smo vsi celi in živi. V enem tednu sem vse uredila, imam nov avto in z otroki se ravno odpravljamo v Grčijo," je pojasnila Andollinijeva.  

Res sem napadla enega policista, ampak šele po tem, ko sem ga dvakrat opozorila, da je preveč nasilen in da me boli. Oziroma nisem ga napadla, branila sem se. V tistem, ko mi je še vse piskalo v ušesih in sem bila v šoku, do mene ni pristopil kot človek do človeka, pač pa se je začel nad mano izživljati. Sicer pa je jasno, da vklenjena nisem mogla nikogar poškodovati.

Razkrila pa je tudi, zakaj je prišlo do obračuna s policistom: "Tudi za trenutek mi ni žal, zgodilo se je, kar se je moralo. Vse je že razrešeno, zaključeno, čakam le še zavarovalnico. Dobila sem kazen za povzročeno prometno nesrečo, vse ostalo so ovrgli zaradi napake v postopku. Res sem napadla enega policista, ampak šele po tem, ko sem ga dvakrat opozorila, da je preveč nasilen in da me boli. Oziroma nisem ga napadla, branila sem se. V tistem, ko mi je še vse piskalo v ušesih in sem bila v šoku, do mene ni pristopil kot človek do človeka, pač pa se je začel nad mano izživljati. Sicer pa je jasno, da vklenjena nisem mogla nikogar poškodovati. Druga dva policista sta bila do mene povsem korektna, prinesla sta mi celo hrano in me zabavala, da bi si opomogla od šoka. Ampak naj pišejo, kar želijo, samo jaz vem, kaj je res. Nikomur nisem dolžna razlagati, kaj se je zgodilo in kam so me odpeljali po nesreči, niti svoji mami. Povedala sem le svojima otrokoma, ki me sto odstotno podpirata. Onadva sta vse kar šteje, drugi niso pomembni. Kaj vse so že o meni pisali, a tudi slaba reklama je dobra reklama. Tisti, ki me imajo radi, me podpirajo, vsi drugi naj odpadejo. Zato sem iz te situacije potegnila le najboljše in se vrnila močnejša kot iz kateregakoli šova. Sedaj res vem, kdo so moji pravi prijatelji. Dobila sem ogromno sporočil podpore, da sem prava levinja in res, če česa ne prenesem, je to nasilje nad ženskami. Vse preveč jih je tiho, zato pa se take stvari tudi dogajajo."

Da je reagirala tako burno, pa krivi tudi dogodek izpred več kot desetih let, ki ji še vedno povzroča travme. "Leta 2008 sta me dva moška napadla pred hišo in me poškodovala. V hiši je bil moj takrat šestmesečni sin. Še danes ne vem, kaj sta želela, ničesar nista vzela. Je šlo za rop ali obračun? V tistem času se po porodu se namreč nisem veliko družila, tako da ne vem, kdo bi me želel poškodovati. Imam pa od takrat velike travme, če kdo name položi roko in reagiram še toliko bolj burno. Tako kot se je to zgodilo sedaj, v primeru agresivne obravnave s strani policista," je še pojasnila Andollinijeva. 

Če želiš postati resničnostna zvezda, te priljubljeni YouTube kanal Joonglaa vabi, da postaneš YouTube zvezda in se prijaviš v šov Joonglaa star, v katerem je glavna nagrada pogodba z Joongloo v vrednosti 15 tisoč evrov, super video oprema in Huawei P40 Pro. 

Joonglaa star | Avtor:

Komentarjev 27
  • munja 10:18 08.avgust 2020.

    Če ima travme, naj se gre zdravit, ne pa da grize policiste, koza.

  • Avatar Perriolla
    Perriolla 01:48 06.avgust 2020.

    Dobrodošli v najboljšem erotičnem klubu -- www.Sextis.fun

  • Avatar vec
    vec 00:07 06.avgust 2020.

    men je pa ona okay, edini "slo državljan" ki bi lahko pomagal JORASU, da on njo vzame za vunbacitelja, pa ona jih postroji ko za svatbu, No ja samo trezna bi mogla bit in jih namaha. Depilirana se mi še ...prikaži veče bolj dopade, edin priimek ANDOLINI je hecen, ker je iz BOTRA, VITO se je pisal ANDOLINI, ni bil iz Bosne ampak iz Corleonea (lepa visoka vasica na Sičiliji)

Sorodne novice