Slovenija > Črna kronika
27143 ogledov

Tako je počilo na primorski avtocesti

Prometna nesreča na primorski avtocesti PGD Dolnji Logatec
Ob 14.21 je na avtocesti Ljubljana–Postojna pred odcepom za Logatec osebno vozilo zapeljalo s cestišča, trčilo v odtočni kanal, v telekomunikacijsko omarico in pristalo v ograji.

Poleg reševalcev NMP in policije so posredovali tudi gasilci PGD Dolnji Logatec in Stara Vrhnika. Zavarovali so kraj dogodka, odklopili akumulator na vozilu in nudili pomoč reševalcem. Voznik je sam prišel iz vozila, nato pa so ga reševalci odpeljali v UKC Ljubljana, poroča portal uprave za zaščito in reševanje. 

Dlje časa je bil promet na tem odseku avtoceste oviran. 

Policija je sporočila, da je voznik vozil pod vplivom alkohola. "Včeraj, nekaj po 14. uri je na avtocesti v smeri Postojne, pred izvozom za Logatec prišlo do prometne nesreče v kateri je bil samoudeležen voznik osebnega vozila. Ker ni vozil po sredini prometnega pasu je zapeljal desno izven vozišča, nato pa trčil v odbojno ograjo in prometni znak, ter obstal v jarku. Voznik, ki je vozil pod vplivom alkohola (0.47 mg/l) se je v nesreči lažje poškodoval. Izdan mu je bil plačilni nalog," se glasi policijski opis nesreče. 

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.