Magazin > VIP
35846 ogledov

Aneta (Kmetija): Ne boste verjeli, kakšen kup denarja jo je stala nesreča v Poreču

aneta andollini voyo.si
Aneta razkrila, da jo je nesreča, ki jo je pred tremi leti povzročila v Poreču, močno udarila po žepu.

Zvezda treh Kmetij in Survivorja, Aneta Andollini, se je udeležila Vauksovega 12-urnega dobrodelnega maratona, v katerem je odgovarjala na vprašanja sledilcev. Nekoga je zanimalo, ali je samska. "Uradno sem samska, čeprav imam dolgoletnega prijatelja. Je moj sosed, ampak vse to skrivava, ker ne privoščim javnosti, da bi to pokvarila. Ni nič resnega, prepustila sem se toku. Bo, kot mora biti."

Pogovor je nanesel tudi na njeno nesrečo v Poreču pred tremi leti. Aneta je še enkrat poudarila, da za nezgodo ni bil kriv alkohol, ampak telefon. Pred krožiščem je pred njo vozeči voznik stopil na zavoro, kar je Aneta, ki ni bila pozorna na cesto, prepozno opazila in se zaletela vanj. Ker se je nezgoda zgodila v tujini, ni izgubila vozniškega dovoljenja, jo je pa nesreča močno udarila po žepu. 

"Do zdaj me je vse skupaj stalo 33 tisoč evrov. Pa še ni končano. Še vedno imam sodišče, ker toži policija," je dejala naša resničnostna zvezdnica in dodala, da je dolg z denarjem iz zadnje Kmetije za zdaj poplačala. 

Aneti so sicer po nesreči očitali, da je napadla policista. To nam je o tej govorici povedala leta 2020: "Res sem napadla enega policista, ampak šele po tem, ko sem ga dvakrat opozorila, da je preveč nasilen in da me boli. Oziroma nisem ga napadla, branila sem se. V tistem, ko mi je še vse piskalo v ušesih in sem bila v šoku, do mene ni pristopil kot človek do človeka, pač pa se je začel nad mano izživljati. Sicer pa je jasno, da vklenjena nisem mogla nikogar poškodovati."

Več o tej temi si lahko preberete TUKAJ

 

Komentarjev 11
  • Bajec Taks 20:27 05.december 2022.

    Tole so takrat pisali hrvaški mediji;Očito pijana, Aneta je policajcima najprije odbila ponuđeni alkotest, a oni su je potom uhitili. Unatoč iskazima koje su svjedoci dali policiji. Slovenka je lagala kako nije vozila Peugeot, iz kojeg se jedva isteturala. Histerično ...prikaži več je negodovala zbog postupanja policije pa su je silom morali vezati lisičinama. No Slovenku nisu smirile ni lisice na rukama. Dva policajca je pokušala ugristi, a trećeg je i uspjela ugristi za štitnik desne noge.

  • rd2dmk2 16:28 05.december 2022.

    mislim pop tv, a so eni ljudje pri vas zaposleni za neke šove. pa še clo taki kot tale osebek. naredi nesrečo ker (HALO!!!!)ne gleda na cesto ampak , no ni važno, kaj pa če bi bil prehod za pešce ...prikaži veče in otrok na njem. mislim ljudje , tale ženska naj bo v arestu , ne pa v šovu.

  • robi2107 15:35 05.december 2022.

    Ne boste verjeli, kako mene bk za tole vašo knetijo.