Angelina Jolie prvič iskreno o ločitvi od Pitta

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Igralka končno spregovorila o ločitvi od Brada Pitta.
Oglej si celoten članek

"Občutila sem globoko in pristno žalost. Bila sem prizadeta,“ je 44-letna Angelina Jolie o ločitvi od Brada Pitta povedala francoski reviji Madame Figaro.

Igralca sta se poročila leta 2014, le dve leti pozneje pa je bilo zakona konec. V zvezi sta bila sicer kar 12 let.

Magazin Varuška nad Angelino Jolie: Na igralko letijo hude obtožbe

Jolie je konec zveze označila kot "zapleten trenutek“ in dodala: "Nisem se več prepoznala.“ Zvezdnica je reviji še dejala, da ne ve, kaj jo v prihodnosti čaka, je pa trenutno sredi "tranzicije, ki spominja na vrnitev domov, na vrnitev k sebi.“ "Ko se je zveza bližala koncu, sem se izgubila,“ je še dejala in razložila, da se je med razhajanjem počutila "majhno, skorajda nepomembno, četudi to ni bilo očitno“.
Na koncu pa ji je ta izkušnja pokazala, kaj je v življenju zares pomembno. "Vse te stvari se vate usedejo in te opomnijo, kako srečen si lahko, da si živ,“ pravi lepotica, ki je notranjo moč črpala iz ljubezni, ki jo je dobivala od svojih šestih otrok.

Magazin Grozljive govorice: To je resnica o "umirajoči“ Angelini in njeni oporoki

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 5

  • mph
    16:50 7. Oktober 2019.

    Iskreno? Ona? :-)

  • 13:56 7. Oktober 2019.

    Imeti žensko,ki ima 40 kilogramov in si misli,da je najlepša na svetu ni lahko!! Res je bil Pitt veliko pijan …

  • 12:04 7. Oktober 2019.

    A ji je kaj drugega preostalo? Tip je priznal, da je bil v zadnjih 15. letih redkokdaj trezen. S takim …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.