Magazin > VIP
8134 ogledov

Angelina Jolie prvič iskreno o ločitvi od Pitta

angelina jolie, maddox jolie, zahara jolie Profimedia
Igralka končno spregovorila o ločitvi od Brada Pitta.

"Občutila sem globoko in pristno žalost. Bila sem prizadeta,“ je 44-letna Angelina Jolie o ločitvi od Brada Pitta povedala francoski reviji Madame Figaro.

Igralca sta se poročila leta 2014, le dve leti pozneje pa je bilo zakona konec. V zvezi sta bila sicer kar 12 let.

angelina jolie, shiloh Magazin Varuška nad Angelino Jolie: Na igralko letijo hude obtožbe

Jolie je konec zveze označila kot "zapleten trenutek“ in dodala: "Nisem se več prepoznala.“ Zvezdnica je reviji še dejala, da ne ve, kaj jo v prihodnosti čaka, je pa trenutno sredi "tranzicije, ki spominja na vrnitev domov, na vrnitev k sebi.“ "Ko se je zveza bližala koncu, sem se izgubila,“ je še dejala in razložila, da se je med razhajanjem počutila "majhno, skorajda nepomembno, četudi to ni bilo očitno“.
Na koncu pa ji je ta izkušnja pokazala, kaj je v življenju zares pomembno. "Vse te stvari se vate usedejo in te opomnijo, kako srečen si lahko, da si živ,“ pravi lepotica, ki je notranjo moč črpala iz ljubezni, ki jo je dobivala od svojih šestih otrok. angelina jolie, vivienne jolie-pitt Magazin Grozljive govorice: To je resnica o "umirajoči“ Angelini in njeni oporoki

Komentarjev 5
  • mph 16:50 07.oktober 2019.

    Iskreno? Ona? :-)

  • Avatar omega_v6
    omega_v6 13:56 07.oktober 2019.

    Imeti žensko,ki ima 40 kilogramov in si misli,da je najlepša na svetu ni lahko!! Res je bil Pitt veliko pijan vendar bi se VSAKA ženska morala vprašati "koliko sem jaz kriva,da moj dragi pije"? To vprašanje bi si morala zastaviti ...prikaži več še PRAVOČASNO ne pa,ko je že prepozno!! Angelini se je šlo zgol za samopromocijo zato pa je posvajala otroke samo,da so pisali o njej!! Pitt se niti ne bi smel poročiti z tem okostnjakom,ki si je dal vse odrezat in izrezati samo,da se je pisalo o njej!!

  • Majazmaja 12:04 07.oktober 2019.

    A ji je kaj drugega preostalo? Tip je priznal, da je bil v zadnjih 15. letih redkokdaj trezen. S takim človekom pa nikakor ne moreš bivati.