Magazin > VIP
13900 ogledov

“Angelina je grozna psica"

caprice
Tako je potekal njen večer z Angelino.

Američanka Caprice je bila v devetdesetih letih na vrhuncu slave. Njen obraz je krasil več kot 250 naslovnic zelo znanih revij. Vogue, GQ, Cosmopolitan, Esquire, Maxim, FHM … Svetlolaske so si želeli prav vsi!

47-letnica je sedaj spregovorila o času, ko se je dnevno rokovala s hollywoodskimi zvezdami. Razkrila je, da je nekoč večerjala z Bradom Pittom in Angelino Jolie. “Z vsakim sem večerjala posebej. Ne spominjam se, ali sta bila takrat že poročena,” je povedala Caprice in dodala, da je bil Brad “čudovit”, Angelina pa prava “psica”. "Ves večer ni spregovorila niti besedice. Gledala je pred sebe. Bila je grozna.”

Caprice je tudi izjavila, da so bili zvezdniki včasih še bolj poredni kot sedaj, saj so imeli več zasebnosti. “Nisem se drogirala, sem pa pila. Sama sem izpraznila steklenico vodke," je priznala lepotica, ki se je pomirila šele, ko je spoznala svojega moža Tya Comforta, s katerim ima dva sinova. Fanta sta se rodila tri tedne narazen. Enega je rodila Caprice, enega nadomestna mama. Kot je povedala že pred časom, sinova ne bosta nikoli izvedela, katerega je rodila ona in katerega nadomestna mama. 

Zvezdnica sedaj denar služi s svojo linijo spodnjega perila. Njeno podjetje By Caprice je vredno 23 milijonov funtov.
 

Komentarjev 2
  • blayo 00:02 28.april 2019.

    V celem članku so o Anđelini napisane samo 4 besede in sicer "Anđelina je grozna psica", vse ostalo je pa o tem kako je ležišče Dormeo res kul. Mater, dajte napisat kaj o Anđelini, če se že naslov članka nanaša ...prikaži več na njo! Vsaj to bi lahko napisali, da tudi ona spi na Dormeo ležišču... vsaj nekaj o Anđelini no... pa tudi če se zlažete...