Magazin > VIP
9866 ogledov

Še en šok za Brada Pitta

angelina jolie, shiloh
Igralec tega ne bo vesel …

Angelina Jolie se, odkar se z nekdanjim možem prepirata okoli skrbništva nad njunimi šestimi otroki, poskuša v javnosti prikazati kot svetnica in čudovita mama. Nazadnje se je fotografom v družbi otrok veselo nastavljala v New Yorku, kjer si je z Maddoxom, Paxom, Shiloh, Zaharo, Vivenne in Knoxom ogledala dokumentarni film Serendipity, druščino pa so dobre volje ujeli tudi med nakupovanjem East Villageu.

Vzhodno obalo je sicer primarno obiskala zaradi Maddoxa, ki želi v New Yorku študirati. Na Maddoxa je igralka zelo navezana, zato bi sedaj rada zapustila Los Angeles in se preselila na drugo stran države. A to ni edini razlog, zakaj Angie resno razmišlja o selitvi. Kot pišejo mediji, je spoznala, da so Kalifornijci bolj naklonjeni njenemu nekdanjemu soprogu in ima zato težave na kariernem področju. Pitt se je verjetno prijel za glavo, ko je slišal za novo namero bivše. To bi namreč pomenilo, da bi otroke videl še manj, obiske pa bi bilo poleg tega tudi težje organizirati.
Se bo med njima vnel nov spor?

 

 

Komentarjev 1
  • lucrecia_vesna 11:59 09.marec 2019.

    Nobena ločitev med partnerji ni preprosta še posebej ko so otroci a otroke res ni treba vpletat v partnerjeve medsebojne spore bi morali bolj mislit kako negativen vpliv lahko ima to na njihov razvoj če se ona dva ne razumeta ...prikaži več bi vsaj otoke morala pustit ven svojih nerazumov zavoljo njih bojo otroci zašli.

Sorodne novice