Magazin > VIP
25860 ogledov

Grozljive govorice: To je resnica o "umirajoči“ Angelini in njeni oporoki

angelina jolie, vivienne jolie-pitt
Vse bo podedoval Maddox, piše tabloid.

Tabloid National Enquirer, ki se je že večkrat izkazal za neverodostojnega, je sprožil grozljive govorice. Angelina Jolie naj bi umirala. Pišejo, da jo zapušča zdravje in da se njeni prijatelji bojijo, da bi igralka, ki menda prav nič ne skrbi za svojo dobrobit, spet zbolela za bulimijo, kar bi lahko pripeljalo do odpovedi organov.

National Enquirer tudi trdi, da namerava zvezdnica svoje več kot 110 milijonov dolarjev vredno premoženje prepustiti najstarejšemu od svojih otrok – Maddoxu. Kot razlog za to odločitev navajajo dejstvo, da je Maddox med ločitvijo stopil na njeno stran. “Slišal sem, da bo Maddox prevzel njeno podjetje Jolie Pas. Zapustiti mu namerava ves posel,“ pravi vir.

karl erjavec Magazin To je Angelina Jolie zaupala Karlu Erjavcu

Njeni oboževalci se lahko pomirijo. Portal Gossipcop je te govorice preveril. Pravijo, da nič, kar je zapisano, ne drži. Kdor Angelino pozna, dobro ve, da svojega premoženja ne bi zapustila le enemu od svojih šestih otrok. Poleg tega njene najnovejše fotografije kažejo, da se je v zadnjem času celo malce poredila, zato je tudi strah pred odpovedjo organov odveč.

 

Komentarjev 1
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice