Angelina Jolie: Tako težka so bila zanjo pretekla leta

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Igralka pravi, da ni dobra mama.
Oglej si celoten članek

Angelina Jolie je za britansko različico revije Vogue spregovorila o materinstvu. Kot je znano, ima z bivšim možem Bradom Pittom, šest otrok – 19-letnega Maddoxa, 17-letnega Paxa, 16-letno Zaharo, 14-letno Shiloh in 12-letna dvojčka Vivienne in Knoxa.
 
"Nikoli nisem bila veliko pri miru. Čeprav sem si želela veliko otrok in postati mama, sem si vedno predstavljala, da bom kot Jane Goodall, potovala po neki džungli. Materinstva si nikoli nisem predstavljala v tradicionalnem smislu. Za mamo, ki ostaja doma, nimam spretnosti. Uspeva mi, ker so otroci odporni in mi pomagajo, nisem pa dobra v tem,“ je povedala 45-letnica in dodala, da sedaj živi pet minut stran od Brada. 


 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.