Magazin > VIP
3852 ogledov

Angelina Jolie: Tako težka so bila zanjo pretekla leta

angelina jolie Profimedia
Igralka pravi, da ni dobra mama.

Angelina Jolie je za britansko različico revije Vogue spregovorila o materinstvu. Kot je znano, ima z bivšim možem Bradom Pittom, šest otrok – 19-letnega Maddoxa, 17-letnega Paxa, 16-letno Zaharo, 14-letno Shiloh in 12-letna dvojčka Vivienne in Knoxa.
 
"Nikoli nisem bila veliko pri miru. Čeprav sem si želela veliko otrok in postati mama, sem si vedno predstavljala, da bom kot Jane Goodall, potovala po neki džungli. Materinstva si nikoli nisem predstavljala v tradicionalnem smislu. Za mamo, ki ostaja doma, nimam spretnosti. Uspeva mi, ker so otroci odporni in mi pomagajo, nisem pa dobra v tem,“ je povedala 45-letnica in dodala, da sedaj živi pet minut stran od Brada. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by British Vogue (@britishvogue)


Od leta 2016, ko sta se razšla, je zvezdničina glavna skrb dobrobit otrok. "Zadnja leta so bila precej težka. Osredotočala sem se na zdravljenje družine. Stvari se počasi vračajo v normalno stanje kot led, ki se topi, in kri, ki se vrača v moje telo. A nisem še tam.“
Lepotica je tudi povedala, da se veseli staranja. "Veselim se petdesetih. Mislim, da bom takrat na vrhuncu. Čeprav, ko sem bila zadnjič na trampolinu, so se otroci zbali, da se bom poškodovala. Pomislila sem: 'Bog, a ni to smešno? Včasih sem veljala za akcijsko zvezdo, sedaj me otroci podijo s trampolina, ker se bojijo, da se bom poškodovala.“


 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.