Anna za tak denar meša napoje afrodizijaka, ki gredo za med!

Foto: POP TV
Foto: POP TV
Anna Paynich ima nov posel, ki je čez noč postal zelo uspešen.
Oglej si celoten članek
Anna Paynich, tekmovalka šovov Masterchef in Kmetija, se je lotila novega posla, sedaj meša "čarobne napoje". "Idejo sem dobila že na Kmetiji in sedaj 'copram' zdravilne eliksirje. Recepte sem razvijala v Angliji, kjer sem tudi našla podjetje, ki prodaja ekološka eterična olja, ki niso testirana na živalih. Najbolj popularen je trenutno eliksir za partnerski odnos, ki se prodaja kar sam od sebe," je razkrila.
Magazin Kmetija: Anna dobila poslovno priložnost v Londonu
 
"V eliksirju so kar štiri afrodizijaki, ki povezujejo moško in žensko energijo, zraven par dobi tudi meditacijo, da se še bolj povežeta s svojo spolno energijo. Nadgradnja pa je najnovejši eliksir, ki ga partnerja namažeta neposredno na spolne ude in s tem aktivirata še notranje točke. Kmalu načrtujem tudi delavnico, na kateri bomo odprli vrata užitkom, tako za pare kot samske. Tam bomo poskusili eliksirje, se očistili karme nekdanjih partnerjev in se povezali s sedanjim ter spoznali tantrična doživeja," je zaupala Anna.
Magazin V Kmetiji zasledovanje, ustrahovanje in grožnje, tekmovalka zlomljena!
Poleg partnerslkega eliksirja Anna meša še tri druge, za koncentracijo, umiritev in trden spanec. Cena posameznega eliksirja je 15 evrov, paket vseh štirih pa 50. Med njenimi strankami sta tudi golobčka iz šova Ljubezen po domače, Tamara Korošec in Renato Lužar.
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 13:24 4. Februar 2019.

    A ni ona samska? Naj si svojo namaže da vidim če dela tale eliksir...

  • 14:41 3. Februar 2019.

    S svinganjem je posel nardila Bravo

  • 09:48 3. Februar 2019.

    "eliksir za partnerski odnos".....folk bi se zmesan drek popil, da bi ostal skupaj....vse fake🤢🤢🤮🤮

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.