Magazin > VIP
5956 ogledov

Anna za tak denar meša napoje afrodizijaka, ki gredo za med!

Anna Paynich POP TV
Anna Paynich ima nov posel, ki je čez noč postal zelo uspešen.
Anna Paynich, tekmovalka šovov Masterchef in Kmetija, se je lotila novega posla, sedaj meša "čarobne napoje". "Idejo sem dobila že na Kmetiji in sedaj 'copram' zdravilne eliksirje. Recepte sem razvijala v Angliji, kjer sem tudi našla podjetje, ki prodaja ekološka eterična olja, ki niso testirana na živalih. Najbolj popularen je trenutno eliksir za partnerski odnos, ki se prodaja kar sam od sebe," je razkrila.
 
"V eliksirju so kar štiri afrodizijaki, ki povezujejo moško in žensko energijo, zraven par dobi tudi meditacijo, da se še bolj povežeta s svojo spolno energijo. Nadgradnja pa je najnovejši eliksir, ki ga partnerja namažeta neposredno na spolne ude in s tem aktivirata še notranje točke. Kmalu načrtujem tudi delavnico, na kateri bomo odprli vrata užitkom, tako za pare kot samske. Tam bomo poskusili eliksirje, se očistili karme nekdanjih partnerjev in se povezali s sedanjim ter spoznali tantrična doživeja," je zaupala Anna.
Poleg partnerslkega eliksirja Anna meša še tri druge, za koncentracijo, umiritev in trden spanec. Cena posameznega eliksirja je 15 evrov, paket vseh štirih pa 50. Med njenimi strankami sta tudi golobčka iz šova Ljubezen po domače, Tamara Korošec in Renato Lužar.
Komentarjev 3
  • e2rdo66 13:24 04.februar 2019.

    A ni ona samska? Naj si svojo namaže da vidim če dela tale eliksir...

  • Kolr 14:41 03.februar 2019.

    S svinganjem je posel nardila Bravo

  • supreme 09:48 03.februar 2019.

    "eliksir za partnerski odnos".....folk bi se zmesan drek popil, da bi ostal skupaj....vse fake🤢🤢🤮🤮