Magazin > VIP
7934 ogledov

MasterChef: Slavna tekmovalka v letu in pol prebolela ločitev in bolezen

Anna Paynich POP TV
Anno Paynich, nekdaj poznana kot modna oblikovalka Tia Paynich, je življenje v zadnjem letu in pol dobro preizkusilo.

Ne samo, da se je razšla z dolgoletnim partnerjem, s katerim imata šestletno hči, po glavi jo je udarilo tudi zdravje.

"Eno leto in pol je, odkar sva se razšla in je že kar šlo mimo. Nisva bila kompatibilna in zelo različna sva si. Ko sva se spoznala, sem zelo hitro zanosila in res sva ta odnos poskušala spraviti na eno raven, vendar nama to ni uspelo. Sva pa prijatelja, kar se mi zdi zelo pomembno za hčerko," pove Anna, ki je ravno v tistem času tudi hudo zbolela. To jo je prisilo, da ponovno najde svoj smisel, pri čemer ji je pomagala tudi duhovnost:  "Z duhovnostjo sem se začela ukvarjati, ker sem eno leto in pol nazaj zbolela za eno izmed avtoimunih bolezni in jemala zelo močno zdravilo Medrol. Takrat sem se odločila, da tako ne bom več živela, da moram poskrbeti zase in pomoč poiskala v alternativnih vedah."

Anno pa pri skoku v resničnostni šov MasterChef podpirata tako nekdanji partner kot hči. "Podpira me v vsem, kar počnem. Je moja kopija in moja največja učiteljica. Tudi ona z očkom zelo rada kuha in mi potem pošilja fotografije, kaj sta ustvarila," dodaja Paynicheva, ki se danes bolj kot z modo ukvarja z učenjem družabnih plesov: "Zase in za hčerko še vedno kaj naredim, pa tudi kakšna naročila za gledališke predstave in dogodke v tujini. Vendar je to sedaj res na strani, me pa še vedno vleče v ta svet. Trenutno učim družabne plese in tudi to je nekaj, kjer se lahko izrazim. Vedno najdem neko tako pot, da še vedno ostajam zvesta sebi."

Kaj pa je novega na ljubezenskem področju? "Niti se nimam časa s tem ukvarjati, ker mi je to, da sem se prilagodila na novo življenje, vzelo preveč časa. Želje zaenkrat še nimam," pravi.

Komentarjev 1
  • Avatar skeptik
    skeptik 08:06 20.april 2018.

    A.H.F., a ti sploh bereš naše komentarje, ali si tako samovšečna in samozadostna??????? Od vseh naštetih niti eden ni slaven. Zabij si že enkrat to v tvojo retardirano glavo. In še vprašanje uredniku (če ga sploh imate): ali je komentiranje ...prikaži veče res samo sebi namen ali je to tudi feedback vašim pisunom?