Avicii: "Umrl bom"

Tako je trpel Avicii.
Oglej si celoten članek

Smrt švedskega didžeja Aviciija je še vedno ovita v tančico skrivnosti. Znano je le, da policija izključuje kaznivo dejanje.

Dokumentarni film Avicii: True Stories, ki ga je posnel glasbenikov prijatelj Levan Tsikurishvili, ki je Aviciija spremljal štiri leta, razkriva, kako je zvezdnik zaradi glasbene industrije trpel in kako se je bal odra in velikih množic. Stres je uničil njegovo zdravje ...

Magazin Aviciijeva družina prekinila molk

Avicii je odkrito spregovoril o tem, kako ga je njegov management silil v nastope, čeprav jim je jasno povedal, da ga bo stres prej ali slej ubil. Filmar je ujel tudi trenutek, ko se je Avicii odločil, da ne bo več nastopal. "Ko sem se odločil, da bom prenehal z nastopi, sem pričakoval nekaj povsem drugega. Pričakoval sem podporo, še zlasti po vsem tem, kar sem moral prestati," je povedal mladenič, ki ga je glasbena industrija psihično in fizično uničevala. Pri 21 letih so zdravniki odkrili, da ima akutno vnetje trebušne slinavke, nekaj let pozneje pa so mu morali odstraniti žolčnik in slepič. Avicii je trpel tudi za napadi tesnobe, alkohol pa mu je pomagal pri premagovanju sramežljivosti. Njegov management odločitve, da preneha s turnejami, ni podpiral. "Vsi so vedeli, da me je bilo strah. Nisem pričakoval, da bodo name izvajali pritisk, da bi nadaljeval s koncerti," je prijatelju še zaupal Avicii, ki je slutil, da ga bo stres pokončal. "Rekel se:’ Umrl bom.’ To sem povedal večkrat."
 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 09:53 25. April 2018.

    Če bi ga ubil stres, bi nas bilo ogromno mrtvih. 'Pri 21 letih so zdravniki odkrili, da ima akutno vnetje …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.