Aviciijeva družina prekinila molk

Foto: Profimedia
28-letnik je umrl v petek.
Oglej si celoten članek

Zakaj je švedski didžej Avicii umrl, policija in družina pred javnostjo skrivata. Policija v Omanu, kjer je glasbenik umrl, je sporočila le, da izključujejo kaznivo dejanje in da na željo družinskih članov vzroka ne bodo razkrili.

Se je pa sedaj oglasila Aviciijeva družina. "Radi bi se zahvalili za podporo in prijazne besede. Hvaležni smo za vse, ki so ljubili Timovo glasbo in imajo lepe spomine na njegove pesmi. Zahvaljujemo se tudi za vse različne pobude, s katerimi ste se poklonili Timu – javna zborovanja, cerkvene zvone, ki so igrali njegove pesmi, poklone na festivalu Coacella in minute molka po vsem svetu. Hvaležni smo tudi za to, da v teh težkih časih spoštujete našo zasebnost. Naša želja je, da se to nadaljuje."

Aviici je zaradi alkohola imel zdravstvene težave. Zbolel je za kroničnim vnetjem trebušne slinavke, leta 2014 pa so mu morali odstraniti tudi žolčne kamne in slepič. Dve leti pozneje je razglasil, da se bo upokojil in glasbo ustvarjal le še v studiu.

Magazin S prstom pokazal na krivce za Aviciijevo smrt

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.