Aviciijeva družina razkrila vzrok smrti

Družina je podala izjavo.
Oglej si celoten članek

Svetovno znani DJ Avicii je umrl 20. aprila, star komaj 28 let. Šest dni po njegovi smrti je družina v izjavi za javnost sporočila, kaj se je zgodilo. Priljubljeni didžej je storil samomor. Pevec naj bi se od svojih najbližjih poslovil v pismu, ki ga je pustil za seboj.

"Naš ljubljeni Tim je bil iskalec, krhka umetniška duša, ki je iskala odgovore na eksistencialna vprašanja. Bil je perfekcionist, ki je veliko potoval in trdo delal v ritmu, ki je vodil v zelo velik stres. Ko je končal s turnejami, je želel poiskati ravnotežje v življenju, da bi bil srečen in da bi lahko počel tisto, kar je ljubil bolj kot vse drugo - glasbo. Bil je bolj z mislimi o smislu, življenju, sreči. Ni zmogel nadaljevati. Želel je najti mir. Tim ni bil narejen za glasbeni stroj, v katerem se je znašel. Bil je občutljiv fant, ki je imel rad svoje oboževalce, a ni želel biti v središču pozornosti," je v sporočilu za javnost zapisala njegova družina. "Tim, vedno te bomo imeli radi in te pogrešali." 

Foto: Epa DJ Avicii

Avicii je imel v zadnjih letih veliko zdravstvenih težav, ki so bile v veliki meri posledica življenjskega sloga. Prav zato se je pred časom odločil, da se za nekaj časa umakne. 

Magazin Avicii: "Umrl bom"

Magazin S prstom pokazal na krivce za Aviciijevo smrt

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 19:15 27. April 2018.

    Avicii je "moral" umreti, ker je želel razkriti resnico o pedofilskem mafijskem podzemlju in trgovino z ljudmi, tako kot sta …

  • ode
    07:50 27. April 2018.

    Bil je tako dober, neizmerno dober... Nenadomestljiva izguba za vse nas in celotno človeštvo.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.