Ben Affleck noče s klinike

Foto: Profimedia
Prestal je 30-dnevno odvajanje.
Oglej si celoten članek

Igralec, režiser in oskarjevec, Ben Affleck, je uspešno prestal 30-dnevno zdravljenje v kliniki za odvajanje od odvisnosti. Tokrat je vzel zdravljenje zelo resno, tudi zato, ker so ga paparaci ujeli v zelo slabem stanju. Fotografije, kako v solzah sedi na zadnjem sedežu avtomobila svoje bivše žene Jennifer Garner, so obkrožile svet. 

Magazin Paparaci posneli žalostne fotografije: Ben Affleck spet na dnu

Na kliniki je Affleck tokrat že tretjič, a viri blizu njega pravijo, da bo to zagotovo njegov zadnji obisk v tej ustanovi. »Zdravljenje je tokrat vzel zelo resno. Drugače je. Ne želi, da bi morali njegovi otroci še enkrat prestati takšno stvar. Zelo se trudi,« je povedal vir in dodal, da bo v kliniki verjetno ostal še nekaj dodatnih tednov in to prostovoljno.

padec velike zvezde Affleck v avtu znorel

Ben in Jennifer imata tri otroke, 12-letno Violet, 9-letno Seraphino in 6-letnega Samuela

Affleck se je zaradi odvisnosti prvič zdravil leta 2001, drugič pa lanskega decembra.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.