Neverjetno: Takšen je Ben Affleck po 40-dnevnem odvajanju!

Foto: Profimedia
Affleck se zdravi zaradi odvisnosti od alkohola.
Oglej si celoten članek

Bena Afflecka je nekdanja žena, Jennifer Garner, avgusta strpala na zadnji sedež avtomobila in ga odpeljala na kliniko za odvajanje. Fotografije objokanega igralca so šokirale svet in tudi Afflecka, ki se je odločil, da, čeprav se je zdravljene uradno že končano, ostane še nekaj časa na kliniki.

Magazin Paparaci posneli žalostne fotografije: Ben Affleck spet na dnu

Ben se na zdravljenju, to je že njegov tretji obisk klinike, ni posvetil le duševnemu zdravju, ampak tudi telesu. V javnost so namreč prišlo nove fotografije igralca, ki je več kot očitno pridno dvigoval uteži. Tik preden je odšel na odvajanje, so Afflecka videli v restavraciji s hitre prehrano, domov pa so mu pripeljali veliko pošiljko alkohola. Zvezdnik takrat ni bil videti v najboljši formi, kar nikogar, ki je vedel, kako živi, ni čudilo.

Foto: Profimedia ben affleck
Dva tedna po vpisu na kliniko, ko se je končalo razstrupljevanje telesa, je Ben lahko zapustil ustanovo in se odpeljal domov – a le na trening. Igralec ima namreč v svoji vili fitnes naprave, kjer je lahko s trenerjem v miru treniral. Sedaj je videti precej bolje, zdi pa se, da je tudi bolj samozavesten.

Odprto pismo

Igralec je na družbenem omrežju objavil odprto pismo, v katerem se je zahvalil za podporo. Povedal je tudi, da mu je veliko ljudi zaupalo svojo zgodbo z odvisnostjo, za kar se jim zahvaljuje, saj ga je njihova moč navdihnila. "Vedenje, da nisem sam, pomaga. Opomniti sem se moral, da je poiskati si pomoč znak poguma in ne šibkosti,“ je še zapisal.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.