Bieber padel v nezavest

Foto: Žurnal24 Najmlajši med nastopajočimi bo Justin Bieber, najstarejši pa Mick Jagger. (Foto:
Nedavna turneja je tako utrudila najstniškega zvezdnika Justina Bieberja, da je zaradi izčrpanosti padel v nezavest. To se je zgodilo ravno pred njegovim nastopom v New Yorku.
Oglej si celoten članek

A Justin kljub hudi izmučenosti ni razočaral oboževalcev, saj mu je nekako uspelo izpeljati dogovorjeni nastop. Njegov tiskovni predstavnik je po končani predstavi dejal, da je 16-letni pevec zbolel za boleznijo, o kateri nočejo govoriti.

 

Skrivnosten je bil tudi Justin, ki je izdal le, da je zelo bolan, zdravniki pa so mu med drugim predpisali strogi počitek.

 

Vedno huje?

Ob tem se je oglasil njegov bližnji prijatelj, ki pravi, da je za vse kriv prenatrpan urnik, ki mu onemogoča spanje in normalno prehranjevanje. Po njegovih besedah naj bi Justin zaradi tega izgubil že vsaj pet kilogramov.

 

"Mislim, da je izčrpan psihično in fizično. V vsak nastop vloži vso energijo, a na koncu dneva je zaradi tega povsem uničen. Najslabše pri tem pa je, da se stres samo še povečuje. Če ne bo pazljiv, ga bo uspeh dotolkel."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.