Magazin > VIP
4 ogledov

Bieber padel v nezavest

Najmlajši med nastopajočimi bo Justin Bieber, najstarejši pa Mick Jagger. (Foto: Žurnal24 main
Nedavna turneja je tako utrudila najstniškega zvezdnika Justina Bieberja, da je zaradi izčrpanosti padel v nezavest. To se je zgodilo ravno pred njegovim nastopom v New Yorku.

A Justin kljub hudi izmučenosti ni razočaral oboževalcev, saj mu je nekako uspelo izpeljati dogovorjeni nastop. Njegov tiskovni predstavnik je po končani predstavi dejal, da je 16-letni pevec zbolel za boleznijo, o kateri nočejo govoriti.

 

Skrivnosten je bil tudi Justin, ki je izdal le, da je zelo bolan, zdravniki pa so mu med drugim predpisali strogi počitek.

 

Vedno huje?

Ob tem se je oglasil njegov bližnji prijatelj, ki pravi, da je za vse kriv prenatrpan urnik, ki mu onemogoča spanje in normalno prehranjevanje. Po njegovih besedah naj bi Justin zaradi tega izgubil že vsaj pet kilogramov.

 

"Mislim, da je izčrpan psihično in fizično. V vsak nastop vloži vso energijo, a na koncu dneva je zaradi tega povsem uničen. Najslabše pri tem pa je, da se stres samo še povečuje. Če ne bo pazljiv, ga bo uspeh dotolkel."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.